Advert
Advert
Advert

BAYRAK” ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Marmara depreminden sonra en büyük depremin yaşandığını belirterek “ Acımız büyük, ülke olarak birlik ve acıları paylaşma günü” dedi.

BAYRAK” ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”
BAYRAK” ACIMIZ ÇOK BÜYÜK” admin

RİZE: Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak 10 ilde meydana gelen depremin Marmara depreminin ardından yüz yılın en büyük depremi olduğunu söyledi.

    Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak 7.4 şiddetinde yaşanan depremin ülkede yaşanan en büyük depremlerden biri olduğunu belirterek “ 17 Ağustos Marmara depreminden sonra ülkemizde yaşanan en büyük felaketi yaşıyoruz. Kahraman Maraş Pazarcık ilçesi merkezli deprem Kilis, Antep, Adıyaman, Urfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Malatya ve Hatay illerinde yıkımlara neden oldu. Bölge illerden hissedildi. Sabah 04.17 de bölgede etkili olan Deprem de maalesef birçok vatandaşımızı kaybettik. Acımız büyük ve üzüntülüyüz” dedi.

     Bayrak açıklamasında “ Hava koşullarının ağır olduğu bir dönemde maalesef deprem felaketi yaşıyoruz. Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde yaraları sarmamız gerekiyor. Millet olarak 10 ilimizde yaşanan yaraları yine ülke olarak birlikte sarmalıyız. Bu dönemlerde asılsız ve itibarsız haberlere karşı dikkatli olmalıyız. Türk milleti olarak geçmişte olduğu gibi bu yaraları yine birlikte saracağız.  Devletimizin yanında yer alarak, yapacağımız yardımları emin ellere teslim etmeliyiz. 10 ilimizde yaşanan felakette hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralı insanlarımıza şifalar diliyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!