Advert
Advert
Advert

Uzun: Alım Gücü Olmadıktan Sonra Her Ücret Düşüktür

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, “Asgari ücrete zam da yapılsa, emekli maaşına iyileştirme de yapılsa paranın değeri olmadıktan sonra, alım gücü olmadıktan sonra her ücret düşüktür.” dedi.

Uzun: Alım Gücü Olmadıktan Sonra Her Ücret Düşüktür
Uzun: Alım Gücü Olmadıktan Sonra Her Ücret Düşüktür admin

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Saadet Partisi Rize İl Müfettişi Sait Eksilmez, Saadet Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Şahin Ali Döne ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ardeşen’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Saadet Partisi tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı gerçekleştirilen Saadet Sahada programı çerçevesinde Ardeşen’de sivil toplum kuruluşları, bürokrasi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun alım gücüne dikkat çekerek, “Yanlış ekonomi politikalardan kaynaklı enflasyon olduğu sürece ne esnaf sattığı malın yerine yenisini koyabilir ne de vatandaş bugün aldığı ürünü yarın aynı fiyata bulabilir.” dedi.

“Asgari ücrete zam da yapılsa, emekli maaşına iyileştirme de yapılsa paranın değeri olmadıktan sonra, alım gücü olmadıktan sonra her ücret düşüktür.” ifadelerini kullanan Uzun, “Zaman kaybetmeden üretim ekonomisine geçmemiz; faiz, borsa, döviz cenderesinden ülkemizi bir an önce çıkarıp kendi öz kaynaklarımıza sarılmamız gerekiyor. Şimdi herkes emekli maaşının ne olacağını merak ediyor. Ülkemizde 12 milyon emekli var. Son düzenlemeyle bu rakama 2 milyon 250 bin kişi daha eklenecek. Uzun yıllar emek vermiş ve prim ödemiş olmalarına rağmen emeklilerimizin aldığı aylıklar bazı durumlarda çok düşük. Saadet iktidarında yoksulluk sınırı altında aylık alan emeklimiz kalmayacak şekilde programımızı hazırlıyoruz. Hazırladığımız programla emeklilerimizin maaşlarına her yıl 'Refah Payı' adı altında o yılın büyüme oranı kadar ilave zam yapılarak ekonomik büyümeden pay almaları sağlanacak. Böylece alım gücü de korumaya alınmış olacak. Emeklilerimize ne kadar zam yapılırsa yapılsın sağlam temelli ekonomi politikalar oluşturulmadıktan sonra hiçbir kıymeti yok.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!