Advert
Advert
Advert

Giresun Yendi Altay ile Rize’nin Kümede Kalması Mucize Ötesine Kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında GZT Giresunspor, Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Çaykur Rizespor ile Altay’ın kümede kalması mucize ötesine kaldı.

Giresun Yendi Altay ile Rize’nin Kümede Kalması Mucize Ötesine Kaldı
Giresun Yendi Altay ile Rize’nin Kümede Kalması Mucize Ötesine Kaldı admin

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında GZT Giresunspor, evinde oynadığı maçta Adana Demirspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 43’e yükseltti ve kümede kalmayı garantiledi.

Çaykur Rizespor ile Altay’ın kümede kalma ümitleri Gaziantepspor’un Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasıyla devam ederken, Çaykur Rizespor’un kümede kalması için kalan 4 maçını farklı kazanarak averajını düzeltmesi ve Gaziantepspor’un kalan 3 maçından puan almaması ve farklı mağlubiyetlerle sahadan ayrılarak averajının Çaykur Rizespor’un averajından daha kötü olması gerekiyor.

Çaykur Rizespor ve Altay ligde 30 puana sahipken Çaykur Rizespor’un -32, Altay’ın ise -16 averajı bulunuyor.

Buna karşın 42 puanda ve küme düşme potasının hemen üzerinde yer alan Gaziantepspor ise -7 averaja sahip.

Çaykur Rizespor son 4 haftada küme düşmesi kesinleşen Göztepe ve Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynadıktan sonra Rize’de Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Yeşil Mavililer son haftada ise Gaziantepspor’a konuk olacak.

Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olan Gaziantepspor ise son 3 haftada evinde Kayserispor’u konuk ettikten sonra Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gaziantep ligi evinde Çaykur Rizespor maçı ile tamamlayacak.

Altayspor ise son 4 haftada Hatayspor ile deplasmanda, evinde Giresunspor, ardından deplasmanda Trabzonspor ve evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Altay ve Çaykur Rizespor'un kalan tüm maçlarını kazanması, Gaziantepspor'un ise kaybetmesi halinde 3 takımın da puanı 42 olur ve bu durumda Altay 3'lü averajla ligde kalır, Çaykur Rize ve Gaziantep küme düşen ekipler olur.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!