Advert
Advert
Advert

BAL LİGİ TAKAMLARIMIZDAN BAL GİBİ SONUÇ

Bal liginde mücadele eden ekiplerimiz Çayelispor, Özel idare ve Salarhaspor oynadıkları maçlarda haftayı 3 er puanla kapattılar.

BAL LİGİ TAKAMLARIMIZDAN BAL GİBİ SONUÇ
BAL LİGİ TAKAMLARIMIZDAN BAL GİBİ SONUÇ admin

Rize de Bal liginde mücadele eden ekiplerimiz oynadıkları karşılaşmalarda 3 er puan alarak haftayı galibiyetlerle kapattılar. Çayelispor kendi sahasında Ulularspor u 3-1 yenerek ligde ki yenilgisizliğini sürdürürken çıktığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik alarak henüz yenilgi ile tanışmazken rakip kalelere 9 gol atıp kalesine 2 gol gördü, Çayelispor 15 puan ile lider durumda.

 

 

 Çayeli zirvede

-15 puan ile zirvede yer alan Çayelispor un ardından 3 Trabzon takımı 14 er puan ile sıralamada yer alıyor, Çarşıbaşı, Bahçecik ve Trabzon Doğanspor alt alta sıralamada yer alırken Rize Özel İdarespor 5 inci sırada yer almakta. Çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Özel İdarespor 9 gol atıp kalesine 11 gol gördü ve 11 puanda bulunuyor. Özel İdarespor kendi sahasında bu hafta Bahçecikspor u 2-1 yenerek bu haftayı 3 puan ile kapattı.  6 inci sırada yer alan Salarhaspor ise Deplasmanda oynadığı Erzincan 1968 futbol takımını 2-0 yenerek 3 puan ile dönen takımımız oldu, Salarhaspor çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 7 gol atıp kalesine 10 gol gördü, Salarhaspor un ligde 10 puanı bulunuyor.

  Ç.Hemşin katılmadı

Bal liginde mücadele etmesi beklenen Ç.Hemşinspor lige katılmadı, Ç.Hemşinspor ile birlikte Trabzon 1461 de fikstürde yer almasına rağmen lige katılmayan takım oldu. 10 takımın mücadele ettiği BAL liginde büyük bir çekişme devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!