Advert
Advert
Advert

AK Parti Rize İl Başkanı Alim’den 23 Nisan Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Rize İl Başkanı Alim’den 23 Nisan Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Alim’den 23 Nisan Mesajı admin

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, mesajında; milli iradenin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “101'inci yaşını kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin hiç kuşkusuz en önemli temel taşıdır. İstiklal ve istikbal mücadelesini sürdüren, geleceğine yön veren milletimiz için Meclis’in kuruluşu; vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur.” dedi.

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini 23 Nisan 1920’nin oluşturduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara ve tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini ifade eden Alim, mesajında şunları kaydetti: “23 Nisan 1920 tarihi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan edilirken, Türk Milleti’nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için çalışmaktayız. Devletimizin tüm çabaları, çocuklarımıza gurur duyacakları bir Türkiye oluşturmak içindir.

İnanıyoruz ki; yarınların Türkiye’si çocuklarımızla daha gelişmiş, daha mutlu ve daha kalkınmış olacaktır. Bu bayram, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyulan güvenin bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün şehitlerimizi, merhum gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi, barış ve huzur dolu bir Dünya’da hep birlikte yaşamayı temenni ederim.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!