Advert
Advert
Advert

Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Yeşile Doysun

Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Yeşile Doysun

Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Yeşile Doysun
Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Yeşile Doysun admin

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hasan Sağır İmamhatip Ortaokulu’nda 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle “Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Yeşile Doysun” isimli fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Protokol üyelerinin konuşmalarıyla devam eden programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine binayen hazırlanan şiirler ve video gösterileri sunuldu.

Rize Valisi Kemal Çeber yapmış olduğu konuşmada, öğretmenliğin toplum üzerindeki öneminden ve çevre bilincinin öğrencilere aşılanmasının ehemmiyetinden bahsetti. “Geleceğin teminatı olan gençlerin yetişmesinde başrolü oynayan siz değerli öğretmenlerimizin emekleri asla göz ardı edilemez. Çocuklarımıza hayatın her alanından her kesiminden ve her karesinden bir şeyler katan siz değerli eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularla kutluyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğünün “Bahçeler Toprak Olsun, Gençler Yeşile Doysun” kapsamında düzenlemiş olduğu fidan dikimi programına Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber Hanımefendinin yanı sıra Belediye Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Tarım ve Orman İl Müdürü Şafak Bulut, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Ak Parti İl Başkanı İshak Alim, , AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Öğretmenlerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik okul bahçesinde bulunun alanda fidanların toprağa kavuşturulmasıyla son buldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!