Advert
Advert
Advert

Rizespor Bana Milli Takıma Seçilme Şansı Verdi

Rizespor Bana Milli Takıma Seçilme Şansı Verdi

Rizespor Bana Milli Takıma Seçilme Şansı Verdi
Rizespor Bana Milli Takıma Seçilme Şansı Verdi admin

Çaykur Rizespor’umuzın Hırvat yıldızı #DarioMelnjak Erzurum kampında yaptığı röportajda;

???? “Çaykur #Rizespor’a gelmeden önce de Süper Lig'i takip ediyordum. Geldiğim anda gördüklerimin de gerçek olduğunu anladım. Türk insanı futbola çok tutkulu insanlar. Taraftarlar müthiş bir hava yaratıyorlar. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Azı maçlarda açık futbol, güzel futbol oynanıyor. Herkes kazanmaya çalışıyor ama en çok isteyen kazanıyor. Takım kaliteleri benim gördüğüm birbirine yakın. Daha fazla isteyen, daha fazla coşkusu olan takımlar maçı kazanıyor.”

???? “Her futbolcu ülkesinin milli takımında oynamayı ister. Benimde en çok gurur duyduğum an ülkemin milli takımına seçildiğimi duyduğum andır. Bunu bana Rizespor sağlamıştır. Rizespor’a gelmeseydim belki de milli olamayacaktım. Çok mutlu oldum. Birde Türkiye’ye gelmeyi süper ligde oynamayı çok istiyordum. Bunu da başardım.”

???? “Rizespor’da unutulmaz maçlarımız oldu. En unutamadığım geçen yıl kaybettiğimiz #Galatasaray maçıydı. İnanılmaz bir maçtı o maç. Bu sezon da çok iyi maçlar çıkardık. Bir tane daha unutamadığınız maç sorarsanız geçen yıl 2 gol attığım #Fenerbahçe maçıydı.”

???? “Taraflarımıza şu ana kadar bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bize verdikleri desteği esirgemediler. Taraftarlarımızın kızgın oldukları, kırgın oldukları zamanlar da oldu kötü oynadığımız maçlardan dolayı. Şundan emin olsunlar kaybettiğimiz zamanlar biz onlardan daha fazla üzülüyoruz. Hemen bir sonraki maç gelsin de bir galibiyet elde edelim diye düşünüyoruz. Taraftarları da özledik. Onlarla beraber olmak istiyoruz. Onlara iyi bir sezon geçireceğimizin sözünü veriyorum.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!