Advert
Advert
Advert

Chp İl Başkanı Saltuk Deniz'den Şehir Hastanesi Yorumu

Chp İl Başkanı Saltuk Deniz'den Şehir Hastanesi Yorumu
Chp İl Başkanı Saltuk Deniz'den Şehir Hastanesi Yorumu admin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Şehir Hastanesinin yapılacağı yerin belirlendiğini ve Şehir Hastanesinin yat limanında deniz dolgusu üzerinde yapılacağını kaydetti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Yazıcı'nın açıkladığı projeyi ele alarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yağtı. Yazıcı hakkında Türk Sinemalarının vazgeçilmezi bir replik olan 'Şimdi gidiyorum, ama dönüşüm muhteşem olacak' sözleriyle ironi yapan Deniz "Bunun için mi kayıplardaysa gerek yoktu ki, Rize 'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor" dedi.

 

İl Başkanı Deniz paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Rize'de şehir hastanesi yapılacak yeri açıklayan vekil üreticilerin aramış olduğu kayıp vekillerden birisi değil mi? Hani klasik bir yerli film repliği vardır...Gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak diye.. Şİmdi kayboluyorum ama dönüşüm muhteşem olacak dedi ve Şehir Hastanesinin yerini gösterdi. Bunun için mi kayıplardaysa gerek yoktu ki, Rize 'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor. Ondan sonra kent niye gelişmiyor, bu kent geleceğe hazırlanamıyor diye hayıflanıyoruz... Şimdi hemen okumadan yorum yapmalar başlar, CHP her şeye karşı. 
1-Rize'de bir zamanlar efsane olan şu söz bu günde geçerli mi hala " Denizi Kara, Karayı para " yapmak . 
2-Rize'nin önündeki beton yollardan ve viyadüklerden memnun muyuz? Sahil yolu yukarıdan geçse ve daha güzel bir Rizemiz olsa daha iyi değilmiydi.
Bu iki soruya yanıt vermeden başkalarına akıl vermenize gerek yok. .
Biz istemezukçulardan değiliz. Sadece ülkemizin daha fazla yağma edilmesine göz yummak istemiyoruz.
Yoksa yapılacak her iyi hareketin sonuna kadar destekçisiyiz."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!