Advert
Advert
Advert

Dikkat! Rize'de Yeni Uygulama İçin Son 3 Gün. Uymayana Ceza Var

Rize Merkez Atatürk Caddesinin bir bölümünde Pazartesi gününden itibaren parkomat uygulaması kaldırılacak. Bu alanda geçici ücretsiz park için sürücülere 15 dakika süre verilecek. Süreyi aşanlarla 2. sırada park eden sürücülere ise cezai işlem uygulanacak

Dikkat! Rize'de Yeni Uygulama İçin Son 3 Gün. Uymayana Ceza Var
Dikkat! Rize'de Yeni Uygulama İçin Son 3 Gün. Uymayana Ceza Var admin

Rize’de şehir içi trafiğinin yeniden düzenlenmesi ve buna bağlı olarak trafik akışının rantabıl bir şekilde seyretmesi için İl Trafik Komisyonunca alınan karar gereği 10 Haziran Pazartesi gününden itibaren Atatürk Caddesinin bir bölümünde parkomat uygulaması kaldırılarak park yasağı getirilecek.

Atatürk Caddesi üzerinde Tuzcuoğlu Memiş Ağa Parkı karşısında yer alan Beyaz Köşk ile AKBANK kavşağına kadar olan bölgede uygulanacak olan park yasağı dolayısıyla parkomat uygulaması 10 Haziran’dan itibaren kaldırılacak.

Bu güzergah üzerinde esnaf ve vatandaşların kısa süreli park ihtiyaçlarını giderebilmeleri için 15 dakika ücretsiz park uygulaması yapılacak. 15 dakikalık park süresini aşanlarla ikinci sırada park yapanlara MOBESE görüntüleri üzerinden Karayolları Trafik Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanacak. Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle Rize Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin de tespit edeceği sürücülere aynı şekilde cezai işlem uygulanacak.

Güzergah üzerindeki Senseç Kasetçilik ile Rodi giyim mağazasının bulunduğu alanda ise hiçbir şekilde araç parkına izin verilmeyecek ve park eden araçlara MOBESE görüntüleri üzerinden cezai işlem uygulanacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!