Advert
Advert
Advert

Hasan Kartal: "İki kardeş kulübün keyifli bir mücadelesi olacak"

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, "(Demir Grup Sivasspor maçı) Türkiye'ye iki kardeş kulübün güzel futbolunu izleteceğiz. Kazananı ve kaybedeni maç sonunda birlikte alkışlayacağız" dedi.

Hasan Kartal:
Hasan Kartal: admin

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Hasan Kartal, Türkiye'ye iki kardeş kulübün keyifli mücadelesini izlettireceklerini söyledi.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarıda yakaladıkları çıkışın kendilerini üst sıralara taşıdığını, her maça final niteliğinde baktıklarını belirtti.

Kolay olmayan bir yoldan geldiklerine dikkati çeken Kartal, "Ligin ikinci yarısında ateşten çemberin içinden geçerek bulunduğumuz yere geldik. Hak ederek geldiğimiz yerde kalıcı olmak istiyoruz. 'Birlikte başaracağız' sloganı ile çıktığımız yolda taraftarımız ile iyi bir hava yakaladık. Artık üst sıraları takip ediyoruz. Üst sıralardaki yerimizi korumak için Sivasspor karşısında kazanmak zorundayız." diye konuştu.

Kartal, Sivasspor'un çok değerli bir camia olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Futbolda sonuçlar gelip geçicidir ama dostluklar kalıcıdır. Bizim Sivasspor ile ayrı bir hukukumuz var. Her iki takım da kazanmaya oynayacak ama taraftarlar, yönetimler yan yana olacak. İki kardeş kulübün keyifli bir mücadelesi olacak. Türkiye'ye iki kardeş kulübün güzel futbolunu izleteceğiz. Kazananı ve kaybedeni maç sonunda birlikte alkışlayacağız."

Öte yandan, yeşil-mavili ekipte dünkü antrenmanda sakatlanan Prejuce Nakoulma'nın kadroda yer alamayacağı, sakatlıktan çıkan Aatıf Chahechouhe'nun ise durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!