Advert
Advert
Advert

Osman Mete'nin Günler Önce Söylediği Doğru Çıktı

31 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin İyidere Belediye başkan adayı olan Osman METE seçim öncesi programlarda büyükşehirler den oy taşıyanların Cumhur İttifakına yanlış yaptığını belirtmişti.

Osman Mete'nin Günler Önce Söylediği Doğru Çıktı
Osman Mete'nin Günler Önce Söylediği Doğru Çıktı admin

31 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin İyidere Belediye başkan adayı olan Osman METE Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul ve Ankara Cumhur ittifakının kaybetmesinin en büyük sebebi olarak büyükşehirlerden ilçelere kaydırılan oyların olduğunu dile getiren Mete “ İyidere’de 1085 oyla seçimi kaybettik fakat 31 mart yerel seçimleri için 1100 kişinin oyu İstanbul’dan İyidere’ye aldırıldı. Biz bu seçimi taşıma oylardan kaybettik. Ne yazık ki birileri İyidere’yi kazansa da bu şekilde ilçelere yapılan taşıma oylar ile İstanbul ve Ankara’da Cumhur ittifakının kaybetmesine neden olmuştur. Biz her zaman Cumhur İttifakına uygun hareket ettik ve bu ülkenin bekası için AK Parti veya MHP Ayrımı yapmadık. Liderlerimizin dediği gibi Zillet ittifakına karşı durarak önemli olan ülkemizin bekası diyerek gece gün demeden çalıştık. Ama ne yazık ki kendi çıkarlarını Cumhur ittifakından önemli görenler yaptıkları bu nüfus kaydırması ile İstanbul ve Ankara’da Zillet ittifakını sevindirmiştir.

Osman Mete daha önce de Çay TV’de yaptığı gündem programında bu konuya değinmiş oy kaydırmaları yapanların Ankara ve İstanbul gibi Büyükşehirleri sıkıntıya sokacağına değinmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!