Advert
Advert
Advert

Atmaca Hazırlık Maçını Kaybetti

Çaykur Rizespor'da Antalya kampının son gününde oynadığı Antalyaspor Müsabakasını 3-1 Kaybetti

Atmaca Hazırlık Maçını Kaybetti
Atmaca Hazırlık Maçını Kaybetti admin

Antalyaspor 3-1 Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonuna milli maçlar ve yerel seçim nedeniyle verilen arada Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele Antalyaspor’un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Regnum Carya 1 Nolu Saha’da oynanan karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde başladı. İlk yarıda her iki takımın da bulduğu pozisyonlar golle sonuçlanmayınca karşılaşmada ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.


GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
İkinci yarıya iki takım da maça başladıkları 11’lerle çıktı. İki takım teknik direktörü de ilerleyen dakikalarda sıkça oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında Serdar’ın ara pasında topla buluşan Mevlüt Erdinç, topu kalecinin üzerinden aşırtarak Antalyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın 75’inci dakikasında Mustafa Saymak’ın vuruşunda top önce direğe çarptı, ardından filelerle buluştu ve skor 1-1 oldu. 77’nci dakikada Doğukan’ın ortasında topu boş kaleye yuvarlayan Mevlüt Erdinç, kendisinin ve Antalyaspor’un 2’nci golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 87’nci dakikasında Serdar bu kez Doğukan’ı ara pası ile buluşturdu. Doğukan’ın yerden düzgün vuruşu ile skor 3-1’e geldi. Maçın 90 dakikası bu skorla tamamlandı ve Antalyaspor hazırlık maçında Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti. 


  
STAT: Regnum Carya
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Serdar Soydan, Uğur Sarı
ANTALYASPOR: Ferhat Kaplan, Nazım Sangare (Dk.68 Osman Çelik), Bahadır Öztürk, Diego Angelo (Dk.66 Grando Chico), Aly Cissokho (Dk.73 Tarık Çamdal), Zeki Yıldırım (Dk.72 Erman Vardar), Charles da Silva (Dk.73 Yekta Kurtuluş), Amilton Minervino (Dk.59 Serdar Özkan), Hakan Özmert (Dk.59 Harun Alpsoy), Fredy Ribeiro (Dk.55 Doğukan Sinik) , Souleymane Doukara (Dk.59 Mevlüt Erdinç)
Ç.RİZESPOR: Cihan Topaloğlu, Orhan Ovacıklı, Koray Altınay, Omar Talbi (Dk.72 Emir Han Topçu), Mehmet Uslu, Marwane Saadane, Çınar Tarhan (Dk.78 Mohamed Abarhoun), Mustafa Saymak, Mykola Moroziuk (Dk.64 Aatif Chahechouhe), Aminu Umar, Jose Samudio (Dk.64 Fernando Boldrin)
GOLLER: Dk. 68 ve Dk. 77 Mevlüt Erdinç, Dk.87 Doğukan Sinik (Antalyaspor), Dk. 75 Mustafa Saymak (Ç.Rizespor)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!