Advert
Advert
Advert

Rizeli Geçimini Doğduğu Şehirde Sağlayabilecek

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar; sıkılmadık el, değinmedik kalp bırakmayacağım diyerek 31 Mart Seçimleri için mahalle mahalle koşturmaya devam ediyor.

Rizeli Geçimini Doğduğu Şehirde Sağlayabilecek
Rizeli Geçimini Doğduğu Şehirde Sağlayabilecek admin

Yerel dinamiklerden hareketle gerçekleştirilebilecek kalkınmanın ülke ekonomisine kalıcı bir katkı sağlayabileceğini söyleyen Kaçar, “küçük bir bakkalın, küçük bir atölyenin bile kapanmasına neden olan uluslar arası sermaye hareketlerin her yeri ele geçirdiği ortamda  toplumun kendi değerlerinden hareketle yeni bir kalkınma modeli üretmesi gerektiğine inanıyoruz. Rize’nin de kendine özgü, üzerine pek eğinilmemiş ekonomik değerleri var. Beceriksiz, kendisi için çalışan isimlerin şehri fakirleştirmesine daha fazla müsaade edemeyiz.” dedi.

“Biz Ağır Sanayi hamlesini yapan görüşün kadrosuyuz, üreten ve şehri besleyen bir kaynak oluşturacağız” diyen Avukat Muhammet Kaçar, “Yöreye özgü bir ekonomi programı oluşturacağız. Rize’ye kalıcı üretim tesisleri kuracağız. Tüketime değil, üretime odaklanacağız. Eğer bugün bir beka sorunu varsa, bunun en önemli nedenlerin biri de yanlış ekonomi politikalarıyla belediyeleri ve halkı kredilere, borçlara sürüklemiş olmalarıdır. Biz hem üretim tesisleri kuracak hem de meslek edindirme kurslarıyla kalifiye elemanlar yetiştireceğiz, her bir vatandaşımızın birer altın bileziği olacak.  Bugün üniversite okuyan gençlerimiz iş alanları olmadığı için Rize’ye dönmeyi düşünmüyorlar. Ana hedefimiz bu göçü durdurmaktır. Yerel kalkınma modellerimiz sayesinde artık Rizeli geçimini doğduğu şehirde sağlayabilecek.” dedi.

rize saadet partisi av muhammet kaçar belediye başkan adayı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!