Advert
Advert
Advert

(AKAS-DER) 12 Mart günü İşaret diliyle İstiklal Marşı'nı okuyacaklar

(AKAS-DER) 12 Mart günü İşaret diliyle İstiklal Marşı'nı okuyacaklar

(AKAS-DER) 12 Mart günü İşaret diliyle İstiklal Marşı'nı okuyacaklar
(AKAS-DER) 12 Mart günü İşaret diliyle İstiklal Marşı'nı okuyacaklar admin

Akes-dernek genel başkanı Hasan Kansizoğlu Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği Olarak Türkiye Genelindeki işitme Engelli vatandaşlarımızla 2053 kişiyle 12 Mart ÇAYKUR Rize Spor Stadında istiklal Marşının Kabul Günü Vesilesiyle İşaret Diliyle İstiklal Marşı Gösterisi yapacağız. Bugün İstanbul da 12 Mart İstiklal marşı programıyla ilgili çalışmalarımıza sefaköy kültür merkezinde devam ediyoruz biz gönülleri feth etmeye geldik tüm katılımcılara güler yüz. Sevgi dolu teşekkür ederim. Yapılan çalışmaya  Ayşe köksal,faik ostok,Yasar Aydogan, Erkan İnce ve Dilda Dolgun ile birlikte katıldılar. Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği Kısacası  (AKES YARDIMLAŞMA DERNEĞİ) Hasan Kansizoğlu ‘’ Kimdir diye soranlara, Devletçi kimliğiyle vatanın ve ümmetin dertleriyle dertlenen ülkesi ve milleti için fayda sağlayacak, projeler üreten ve hayata geçiren, yetişe bildiği tüm Mazlum coğrafyalara yardım elini uzatan ve var olan imkânlarıyla yaraları sarmaya bir gönüllü insan topluluğudur. Bu Kutlu yolda, vatanımız ve milletimiz adına, hiçbir Maddi çıkar gözetmeksizin, hizmetkâr olmaya hazırız .

3

Yeniden Diriliş ruhuyla uyuyan bir Milleti uyandırmayı, unutulan örf ve töreleri anımsatmayı, kendilerine misyon edindiklerini belirten Kansızoğlu şunları söyledi; "Bizlere Türkiye yardımlaşma derneği sevdalıları Kimdir diye soranlara, Biz de diyoruz ki; Devletçi kimliğiyle, Vatanın ve Ümmetin dertleriyle dertlenen, Ülkesi ve Milleti için fayda sağlayacak projeler üreten ve hayata geçiren, Yetişebildiği tüm mazlum coğrafyalara yardım elini uzatan ve var olan imkanlarıyla yaraları sarmaya çalışan, uzak diyarlara huzur götürme mücadelesi veren, Ümmet kardeşliğini savunan, Yaptığı çalışmalarda ve ürettiği projelerde zerre misali menfaat gözetmeyen, Ülkemiz ateş çemberindeyken, Ülke menfaatlerini kendi menfaatlerine tercih eden bir gönüllü insan topluluğudur. Lakin Ülke menfaat ve çıkarları doğrultusunda, gerek ferdi, gerek parti, her kim ve kimler olursa desteklerimizi ONLARLA paylaşacağımızı ilan ediyoruz.

Atalarımız bizlere unutulmayacak kadar derin ve yüce bir tarih yazdı, biz bu kutlu ve şerefli tarihimizi övünçle hatırlatmak için yola çıktık... Bir daha hatırlatmak isteriz ki; Anadolu kültür eğitim spor yardımlaşma derneğimiz Türkiye cumhuriyeti Osmanlı devletinin küllerinden kurulan bir Vatan ve Cumhuriyet'tir.. Bize düşen görev ise Osmanlı Devletinin gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde en yükseklerde tutabilmektir. Bizler hiçbir siyasi parti yöneticileri ile öncülük yapıp kurmadık hiç bir siyasi büyüğümüzün onayını almadık İsim ve oluşumu kendi düşüncelerimizle yola çıkarak Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneğini kurduk.’’dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!