Advert
Advert
Advert

Genç İş Adamı Muhammet Akkuş Belediye Meclis Üyeliği İçin Başvuruda Bulundu

Akkuş Group Şirketler grubunda İnşaat mühendisi olarak görev yapan geleceğe bakış açısı ile gençlerin neler yapabileceği gösteren İnşaat mühendisi Muhammet Akkuş Ak Parti'den Rize Belediyesi Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.

Genç İş Adamı Muhammet Akkuş Belediye Meclis Üyeliği İçin Başvuruda Bulundu
Genç İş Adamı Muhammet Akkuş Belediye Meclis Üyeliği İçin Başvuruda Bulundu admin

Akkuş Group Şirketler grubunda İnşaat mühendisi olarak görev yapan geleceğe bakış açısı ile gençlerin neler yapabileceği gösteren İnşaat mühendisi Muhammet Akkuş Ak Parti'den Rize Belediyesi Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.Rize Belediyesi için teknik ekibin oluşturulmasının halk nezdinde de ortak görüşü haline geldiği ortamda Genç İş Adamı Muhammet Akkuş'un Yapmış olduğu başvuru memnuniyetle karşılanırken gençlerin siyasi kadrolarda yer alacak olması Rize İçin büyük bir kazanım olacak yorumlarını arttırdı.

Başvurusunu yapan Muhammet Akkuş İse Facebook hesabında bu paylaşımı yaptı.

Rize Merkez ilçe Belediye Meclis üyeliği için, İlçe başkanımız Fatih Mehmet Köse’ye başvuru formumuzu teslim ettik. Bu vesile ile diğer aday kardeşlerimin de adaylıklarını tebrik eder, vatanımız için ve Rize’miz için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Bizler bu davanın neferleri olarak bugüne kadar nasıl elimizden geleni yaptıysak bundan sonrada aynısını yapmaya devam edeceğiz inşAllah...

 

#Ak Parti ile siyaset gençleşiyor.

muhammet akkuş akkuş group siyaset rize belediyesi meclis üyeliği başvuru genç dinamik teknik
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!