Advert
Advert
Advert

Güngör Saral Mhp'den Of Belediye Başkan Adayı Gösterildi

Güngör Saral Mhp'den Of Belediye Başkan Adayı Gösterildi

Güngör Saral Mhp'den Of Belediye Başkan Adayı Gösterildi
Güngör Saral Mhp'den Of Belediye Başkan Adayı Gösterildi admin

  Ofun sevilen simalarından eğitimci Güngör Saral, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" anlayışı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Of Belediye Başkan adayı oldu.

            HMB Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi’nde Kimya Öğretmeni olarak görev yapan Güngör Saral, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde görevinden istifa ederek AK Parti’den Of Belediye Başkan aday adayı olmuş ve Of'ta yaşayan insanların büyük teveccühünü kazanmış, ancak aday gösterilmemişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından adaylık için Genel Merkeze davet edilen Güngör Saral'ın, bu hafta içerisinde resmi olarak MHP'den Of Belediye Başkanlığına adaylığını açıklaması bekleniyor.

            1971 yılında Of’ta doğan Güngör Saral, KTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu. Bir süre Doğu Karadenizin vazgeçilmez ürünü olan çay sektöründe çalışan Saral, 1996 yılında öğretmenliğe başladı. Uzun yıllar Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Saral, 2012 yılında Of Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi’ne atandı. Güngör Saral'ın İnşaat sektörünün yanında, alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi  ve turizm  konularında da çalışmaları olduğu biliniyor. 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde geniş bir çevre tarafından kendisine aday olması konusunda yapılan baskı üzerine, görevinden istifa ederek AK Parti’den Of Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak aday gösterilmeyen Saral, evli ve iki çocuk babasıdır. MHP'den Of Belediye Başkan Adayı olan Güngör Saral'ın her kesimden oy alarak rekor oyla Of'a Belediye Başkanı seçileceğine inandığı öğrenildi.

                Güngör Saral'ın, Of İlçesine mutlaka bir üniversite kurulması gerektiği, çay fabrikaları dışında da değişik fabrikaların iş sahalarının açılması gerektiğine uzun zamandır vurgu yaptığı öğrenildi. Eğitimci Saral'ın Of Meydanı ve Otopark, Trafik ve Of’a giriş, Solaklı Vadisi, Beyaz Masa, Çocuk Parkı, Çeşme ve Sahil Projeleri, Hayvan Barınma, Gezici Çöp Toplama, Su, Şehir içi Dolmuş, Of Belediyesi Mezarlık Projesi gibi birçok proje hazırlığı çalışmalarını uzun zamandır sürdürdüğü bilinmektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!