Advert
Advert
Advert

Yerel Seçimlerde İyidere Osman Mete Etkisini Hissedecek

GENÇ DİNAMİK ADAYLAR VATANDAŞIN TERCİHİ OLACAK

Yerel Seçimlerde İyidere Osman Mete Etkisini Hissedecek
Yerel Seçimlerde İyidere Osman Mete Etkisini Hissedecek admin

Türkiye yeni bir yerel seçim sürecinin içine girmeye başladı. En son 2014 yılında yapılan seçimlerin üzerinde 5 yıla yakın bir zaman geçti, bu sürede belediye başkanlıklarını kazanan adaylar vaatlerini gerçekleştirmek için çaba harcadı kimisi ise bunların birçoğunu yapmakta güçlük çekti

 

Artık vatandaşlarda oluşan en büyük beklenti ise halkın içinden olan, kibirli olmayan kendi gibi yaşayan ve de en önemlisi genç ve dinamik olması işte burada yazının başlığı ön plana geliyor.

Yerel seçimlerin en zevkli ve çekişmeli geçeceği illerden biri de hiç şüphesiz ki Rize olacak, ilçelerde yaşanacak heyecana vatandaşlar şimdiden dahil olmaya başladı bile. Her ilçe kendi demagojik yapısına göre partilerin oluşturacağı vaatlerden faydalandırılmak isteyecek. Bunu yaparken de seçim stratejisini adaya göre belirlemeye özen gösterecek. İşte tam da bu aşamada göreve talip olduğunu dile getiren ilçesinin dokusunu bilen halkın içinden gelen, olduğu gibi görünen adaylar ön plana çıkacak. Bunlardan birisi Rize nin İyidere ilçesinde aylar önce  yaptığı açıklama ile Milliyetçi Hareket Partisinden İyidere Belediye Başkanlığına Aday Olduğunu açıklayan Osman Mete. Halkın içinden gelen doğru bildiği yolda ilkeleriyle hareket eden Osman Mete ismi İyidere de Şimdiden kabul görmeye başladı bile nedeni ise ilçenin yapısını bilmesi gençliğin vermiş olduğu çalışma azmi ile taraflı tarafsız herkesin hizmeti yapar öngörüsü belki de en önemlisi ise kapalı kapılar ardında değil de halkın direk gözünün içine bakarak ilçem için varım demesi yerel de ilçeye hizmetler kazandırmak istemesi ve çizgisini hiç bozmadan izlediği siyaset anlayışı, Osman Mete ismini ön plana çıkartıyor.

 

İlerleyen günlerde Aday olan isimler daha da netlik kazanacak ama Rizelilerin taraflı tarafsız herkesin Siyasi arenada işini gören yanında olan Halk tabiri ile Nihat Emicesi Olan Nihat Mete düsturunu belirleyen ve Aileden de destek gören Osman Mete İyidere İçin Hizmet yarışında var olmaya başladı bile bakalım bu zorlu süreçte kendisine gösterilen Teveccüh onu nerelere getirecek, Zaman geçtikçe bunu yerel seçim sürecinde hep birlikte göreceğiz.

 

Bir gerçek var ki artık İyidere de Osman Mete Milliyetçi Hareket Partisinden yerel seçimlerde yarışa dahil oldu. Onun genç,dinamik,heyecanlı ve halkın ta kendisi olması yarışta birçok avantajı artı olarak yazacak. Gerisi ise seçmenlerin gösterecekleri iradeye kalacak.Yerelde hizmet anlayışı,vatandaşı kucaklayıcı üslup adayın kendisinden görülmesi Osman Mete için listeye yazılacak en önemli unsurların başında geliyor.

 

Siyasete yeni bir soluk getiren Osman Mete İlçe için elbette bir şans, bu şansı heyecanı ile hizmete dönüştürme arzusunda bunu taçlandırması için ona verilen desteğin hergeçen gün artması gerekiyor gelinen süreç ise bu desteğin hergün üstüne koyarak arttığını belirgin hale getiriyor

Osman Mete Rizelilerin gönlünde taht kuran Nihat mete gibi olma yolunda ilerliyor öyle ki Aile fertlerinin vermiş olduğu açık destek de bunu gösteriyor.İlerleyen Günler Genç,Dinamik Adayları ön plana çıkarmaya devam edecek.Osman Mete İse çoktan Ön Plana çıktı bile….

 

osman mete iyidere yerel seçim mhp hizmet genç dinamik
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Reis     2018-11-08 Başkanım, Allah'u Teâlâ yolunu açık etsin.Şerefsiz,karaktersiz,kan emicilerden sayende kurtulacaz inşallah.29 Mart doğan güneş,İyiderede milliyetçi hareketle doğacak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!