Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor ile Göztepe 11. randevuda

Spor Toto Süper Lig’de Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, İzmir deplasmanında oynayacağı ligin 11. Hafta karşılaşmasında Sarı-Kırmızılı Göztepe ile 11’inci randevuya çıkacak.

Çaykur Rizespor ile Göztepe 11. randevuda
Çaykur Rizespor ile Göztepe 11. randevuda admin

Spor Toto Süper Lig’in 11. Hafta karşılaşmasında 8 puanlı Çaykur Rizespor, yarın akşam saat 20.00’de 15 puanlı Göztepe deplasmanına konuk oluyor. İki ekibin 11’inci kez karşı karşıya geleceği ve İzmir Bornova Stadında oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Bugüne kadar 10 kez karşı karşıya gelen iki ekip, birbirlerine karşı 4’er kez galip gelirken 2 müsabakayı da berabere tamamladılar. Bu maçlarda Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor 16 gol kaydederken, kalesinde ise 13 gol gördü.

İzmir deplasmanında oynanan 5 maçta Çaykur Rizespor’un 1 galibiyeti bulunurken ev sahibi Göztepe 3 kez sahadan galip ayrıldı. Bir maç ise berabere tamamlandı. Bu maçlarda Yeşil-Mavili ekip 6 gol kaydederken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Rize’de oynanan 5 maçta ev sahibi Çaykur Rizespor, 3 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Göztepe ekibi 1 kez Rize’den 3 puanla dönerken 1 maç da berabere tamamlandı. Bu maçlarda Yeşil-Mavili ekip 10 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

İki ekip arasında 1977/1978 sezonunda 2. Lig’de başlayan 41 yıllık rekabette ilk karşılaşma Rize’de oynanmış ve karşılaşmayı ev sahibi Çaykur Rizespor 2-1 kazanmıştı. Bu maçın İzmir’de oynanan rövanşını ise Göztepe ekibi 2-1 kazanmıştı.

İki ekip arasında oynanan en gollü karşılaşma 2012/2013 sezonunda 1. Lig’de oynandı. Rize’de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 5-1 gibi farklı bir skorla kazanırken, bu maç aynı zamanda iki ekibin oynadığı son karşılaşma oldu.

Bugüne kadar sadece bir maçtan golsüz beraberlikle ayrılan iki ekip 5 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelecek.

Uğurlu ile 10. Maç

Yarın akşam oynanacak maçta düdük çalacak olan Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, 10’uncu kez Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor’un müsabakasını yönetecek.

Bugüne kadar 9 kez Yeşil-Mavili ekibin maçlarında düdük çalan Yaşar Kemal Uğurlu ile Çaykur Rizespor, 5 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 kez ise mağlup oldu. Bir maçtan da beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda Çaykur Rizespor’a 16 kez sarı kart, 1 kez de kırmızı kart gösteren Hakem Uğurlu, rakip takımlara ise 23 kez sarı kart gösterirken 1 kez de kırmızı kartına başvurdu.

Hakem Uğurlu bugüne kadar en çok müsabakasını yönettiği Göztepe ekibinin ise 15’inci kez maçını yönetecek. Göztepe ekibi bu maçlarda 4 kez galip gelirken, 6 kez de mağlup oldu. 4 maçı ise berabere tamamladı. Uğurlu bu maçlarda Göztepe ekibine 26 kez sarı kart gösterirken, kırmızı kartına ise başvurmadı. Rakip takımlara ise 33 kez sarı kart gösterirken 3 kez de kırmızı kart kaldırdı.

rizespor göztepe süper lig mücadele galibiyet 3 puan okan buruk
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!