Advert
Advert
Advert

RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN VEKİLİ OLACAĞIMA NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM!

RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN VEKİLİ OLACAĞIMA NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM!

RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN VEKİLİ OLACAĞIMA NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM!
RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN VEKİLİ OLACAĞIMA NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM! admin

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempo da devam eden MHP MİLLETVEKİLİ adayları SERKAN BİRBEN,SEMRA AKSU VE MEHMET CAN TÜFEKÇİ,dün akşam iftar yemeğinde Merkez mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.Ülke  gündeminin ve Rize’nin sorunlarının konuşulduğu toplantının oldukça verimli geçtiği ifade edildi.Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında bir konuşma  yapan SERKAN BİRBEN şu ifadeleri kullandı;

 

15 Temmuz gecesinde ki hain kalkışma teşebbüsünü yerle bir eden Liderimiz DEVLET BAHÇELİ’nin çıkışı herkesin takdirini kazanmıştır. ”Demokrasinin ve seçilmiş hükümetin yanındayız” ifadeleri ile gönüllere taht kurmuş hain kuşatmayı yırtmıştır. Milletimizin teveccühüne mazhar olmuş bu çıkış  “YENİKAPI” da ruh bulmuştur. Seçimler öncesinde “CUMHUR İTTİFAKI” ile  beden kazanan bu yeni süreç iç ve dış düşmanların yüzüne bir şamar gibi patlamıştır.İttifakımıza bağlı kalmak adına verdiğimiz söz gereği; 24 Haziranda bir oyumuzu “Cumhurbaşkanlığında sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verirken inanıyorum ki milletimiz, milletvekilliğinde ÜÇ HİLALLİ  MHP yi tercih edecektir”

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modeli” çıkışı ile gündemi sarsan, anayasa değişikliğinin hazırlanmasında baş rol oynayan, artan ekonomik saldırılar karşısında erken seçim kararı alınmasını baş mimarı olan Bilge Lider DEVLET BAHÇELİ; her zaman elini taşın altına koyan bir vatansever olduğunu bir kez daha ispat etmiştir.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ülke bir seçim atmosferine girmiştir. Herkes bu ülke için ben de bir şey yapabilir miyim diye  düşünmeye başlamış, yeniden bir” Kurtuluş Savaşı” ruhu doğmuştur.Bu manada bizlerde Rize’den MİLLET VEKİLİ adayı olarak “yerelde Rize, genelde ise Ülkemiz için” hizmet etmeye talip olduk.Gecemizi gündüzümüze katarak bu mübarek Ramazan ayında yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiriyoruz.Her bir vatandaşımızın elini sıkmaya,derdini dinlemeye,halini hatırını sormaya çalışıyoruz.Dedik ya bütün derdimiz “RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN MİLLET VEKİLİ OLMAK”

Rize’nin ve Rize’linin sorunlarını çok iyi bilen, çözümleri noktasında çalışmalarını tamamlamış etkin ve yetkin bir İl Yönetimimiz ve Seçim Koordinasyon  Kurulumuz var.Allah’ın izni ile 24 Haziran gecesinden sonra bu farkımızı hissettireceğiz.

Çalışmalarımızın temelini oluşturan Muhtarlarla istişare toplantılarının bugün 3.sünü gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz de seçimle iş başına gelen fakat; yetkileri ve özlük hakları gibi birçok sorunu olan Muhtarlarımıza gerekli değer verilememiştir.Herkesin derdine koşan,mahalle ve köyünde Devleti temsil eden Muhtarlarımız mağdur edilmiş ve kimsesiz bırakılmıştır.Çözüme önce Muhtarların sorunlarından başlayacağız ki sorunu tespit ederken sağlıklı verilere ulaşmak mümkün olsun,dedi.

Milletimize hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda niyetimizin “ALLAH RIZASINA NAİL OLMAK” olduğunu defalarca ifade etmiş olduğunu tekrarlayan BİRBEN;

Gecenin hangi saatinde olursa olsun,derdi ve sıkıntısının çözümü noktasında “HANGİ PARTİLİ” olduğu önem arz etmeden herkesin derdine çare olmaya talip olmuşuz.Biz, bu ile bu Ülkeye sevdalıyız.Bu vatanın üzerinde yaşayan her vatandaşın derdi ile hem dert olmaya, çözüm noktasında çare olmaya talibiz.Biz ilk gün dediğimiz gibi RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN VEKİLİ olacağımızı ifade etmiştik. Şimdi tekraren ifade ediyorum ki,

24 Haziran gecesinden sonra “RİZE’NİN VE RİZE’LİNİN MİLLET VEKİLİ” olacağımıza  NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ veriyorum, dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!