Advert
Advert
Advert

Akbulut: El birliğiyle şehrimize daha iyi hizmet edeceğiz

Şoförler Odası Başkan Adayı Turan Akbulut, yaptığı basın toplantısında Şoförler Esnaf Odasının iç ve dış sorunlarına hakim olduklarını belirterek; “El birliğiyle odamızı, şehrimize daha iyi hizmet eden bir konuma getireceğiz” dedi.

Akbulut: El birliğiyle şehrimize daha iyi hizmet edeceğiz
Akbulut: El birliğiyle şehrimize daha iyi hizmet edeceğiz admin

1983 yılından bu yana Rize Şoförler Odasından bir çok görevde çalıştığını vurgulayan Turan Akbulut: “Ben yıllardır bu odanın içindeyim. Şu an oluşturduğum yönetimdeki arkadaşlarımda sahada olan arkadaşlar. Şoförler odasının iç ve dış sorunlarına hakimiz. Yönetimdeki arkadaşlarımda aynı şekilde sorunlara vakıflar. El birliği ile bu odayı şehrimize daha iyi hizmet eden bir konuma getireceğiz. Plan ve projelerimiz var. İyi ve kaliteli bir ekibiz. Yönetimde ki arkadaşlarımızı bütün guruplardan seçerek oluşturduk. Şoför esnafımızın sorunlardı vardır. Biz bunları aşacak konumdayız” diye konuştu.


‘TEMEL AMACIMIZ, ŞOFÖR ESNAFIMIZ’

Şehir içi minibüslerin yolcu indirme bindirme gibi sorunlarının olduğunu ifade eden Akbulut, “Belediyenin yapmış olduğu indirme-bindirme yerleri maalesef park yeri gibi kullanılıyor. Bu konuda çalışmalarımız olacak. Tophane Karakolu ile Halk Kütüphanesine kadar olan bölümde sağ şeridi ambulans, servis araçları, itfaiye, polis araçları ve yolcu indirme bindirme yeri olarak belirlenmelidir. Sağda ki parkomat sola alınacak. Orta şehir sürekli akacak. Bu proje il trafik komisyonundan onay gördü. Bunun takipçisi olacağız. Bu projeyi denememiz gerekiyor. Bu projeyi başarılı bir şekilde uygularsak aynı şekilde Atatürk Caddesini de bu kapsama alabiliriz. Şehrin trafiğini rahatlatmak için mecburen bazı projeler üretmek zorundayız. Temel amacımız şoför esnafımızın daha kolay şartlarda mesleğini yapması olacaktır. Bunun için gayret edeceğiz” dedi.  
Akbulut 10 Mart Cumartesi günü yapılacak olan seçime tüm şoför esnafını davet etti. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!