Advert
Advert
Advert

Peygamberimize mektup yazdı, Umre ile ödüllendirildi

Ensar Vakfı Rize Şubesi tarafından düzenlenen yarışmada, Peygamberimize yazdığı mektupla birinci olan öğrenci Umre ile ödüllendirildi.

Peygamberimize mektup yazdı, Umre ile ödüllendirildi
Peygamberimize mektup yazdı, Umre ile ödüllendirildi admin

Ensar Vakfı Rize Şubesi’ne bağlı Safa Kız Öğrenci Yurdu tarafından Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.
İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, Ensar Vakfı Rize Şubesi Prof. Dr. Kemal Sandıkçı Yurt Müdürü Abdürrahim Ar, vakıf personeli, yurt temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir öğrencinin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e yazdığı mektup ödüllendirildi. Ödülü Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen açıkladı. Şen, açıklamasında “Bu güzel, duygulu ve bizi ağlatan mektubu yazan kardeşimizi inşallah Umre’ye göndereceğiz.” dedi.
Mektubu Ensar Vakfı Rize Şubesi Safa Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Matematik Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi Meryem Akar yazdı. 
Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, yurt bünyesinde öğrenciler arasında Peygamber Efendimiz’e mektup yazma yarışması düzenlediklerini belirterek, yazılan mektupları tek tek okuduğunu ve hepsini okurken çok duygulandığını ifade etti. Yazılan her mektubun çok anlamlı ve güzel olduğunu söyleyen Şen, Meryem Akar’ın mektubunu ödüllendirdi.
Şen, açıklamasını yapmadan önce mektubu yazan RTEÜ Matematik Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi Meryem Akar’ı sahneye davet ederek mektubu okumasını istedi. Heyecanlı olduğunu ve mektubu okuyamayacağını söyleyen Akar’ın yerine mektubu başka bir öğrenci okudu. Mektubun okunması esnasında salonda bulunan herkes duygulu anlar yaşadı.
Mektubun okunmasının ardından konuşan Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, “Meryem kardeşimizi inşallah Umre’ye göndereceğiz ve sevgilisine kavuşturacağız.” dedi. Bu kararı şuanda aldığını belirten Şen’in müjdesini duyan Meryem Akar sahnede gözyaşlarına hakim olmadı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!