Advert
Advert
Advert

Bahçeli'den Sert Açıklamalar Yanlışdan Derhal Dönün

MHP Lideri Bahçeli, "16 yaşından beri bağımsızlık hayalinde olan, Türkmenleri boyun eğmesini umanlar yürek yemiş" diye seslendi.

Bahçeli'den Sert Açıklamalar Yanlışdan Derhal Dönün
Bahçeli'den Sert Açıklamalar Yanlışdan Derhal Dönün admin

1 Ekim Pazar günü yeniden faaliyetlerine başlayan TBMM'de ilk grup toplantısını yapan parti de Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şunlar;

"TÜRKİYE KESKİN BİR DEVİRDEDİR"
Uzun bir aradan sonra bir araya gelmekten kıvanç duyuyorum. Milliyetçi hareket taşıdığı misyonun gereğini yapmaktadır. Türkiye zorlu bir dönemde, yokuşu keskin bir devirdedir. Bunu görüyor, biliyoruz. Eğer görevimizin şuuruna varamazsak önümüz karanlıktır. Çok çabalamalı, çok çalışmalıyız. Adeta Karadeniz gibi çırpınmalıyız.

"YÜREKLİLİK GÖSTEREBİLMELİYİZ"
Belaların çokluğundan dert yanmaksa bunların üstüne korkusuzca gidebilecek yürekliliği gösterebilmeliyiz. Türkiye aleyhtarı kampanya kökleşiyor, dikkat kesilmeliyiz. İmhalkarlık, iradesizliğin eseridir. İradesizlik ilkesizliğin sonucudur. İlkesizlik, ülküsüzlüğün, korkakça hayatın acı diyetidir.

"MİLLİYETÇİ HAREKET DÜŞMANA KORKU SALMAKTADIR"
TBMM'nin yapacağı çok şey vardır. Demokrasi yegane çaremizdir. Meşruiyetten ödün vermememiz, hukukun üstünlüğünden taviz vermemiz düşünülemeyecektir. Çok şükür, onca saldırıya rağmen Meclis açık ve çalışır vaziyettedir. Bilmiyorlar ki Türklüğü asırlardır taşıyan kutlu yürekler hala pes etmedi. İşte bu grup salonu, milliyetçi hareket, tüm heybeti ile dosta güven, düşmana korku salmaktadır.

"GÜVENLİĞİMİZ BIÇAK SIRTINDADIR"
Çevremizi saran tehditlerin iç yüzünü iyi görmeliyiz. Türkiye çok ciddi bir beka mücadeledi vermektedir. Arap Baharı'yla alev alan yangın kapımıza dayanmıştır. Emperyalizim sinir uçlarıyla oynamaktadır. Bu gelişmeler karşısında Türkiye'nin güvenliği bıçak sırtındadır."16 YAŞINDAN BERİ HAYAL KURAN BARZANİ BELASINI BULACAKTIR"
Bir aşiret lideri çıkıp haddini aşarak bağımsızlıktan bahsedebilmektedir. Neymiş 16 yaşından beri bağımsızlık hayali kuruyormuş. Ham hayal peşinde koşan peşmerge başı ısrarı sürerse belasını muhakkak bulacaktır. Barzani tüm itiraz, tepki, karşı çıkışlara rağmen 25 Eylül korsan referandumunu gerçekleştirmiştir. Barzani 25 Eylül referandumu ile bağımsızlığa giden karanlık yolda önemli bir merhaleyi aşmıştır. Bilinmelidir ki 25 Eylül referandumu 4 parçalı büyük Kürdistan'ın ön hazırlığıdır. Buna sabır göstermek mümkün değildir.

"BUNLARIN ALDIĞI BEDDUALAR NESİLLERİNDEN ÇIKACAKTIR"
Irak'ın toprak bütünlüğpü bizim için vazgeçilmezdir. Irak Türkmenlerine yönelik her türlü girişim, karşısında Türk milletini bulacaklardır. Türkmenlerin canına, malına, ırzına kastedenler iki dünyada da yerinde yatacak yeri olmayan alçaklardır. Bunlarla hesabımız mahşere kalmadan görülecektir. Çünkü Türkmenler kardeşimizdir. Bunların aldığı beddualar kendilerinden değilse bile nesillerinden kesinlikle teker teker çıkacaktır.

"TÜRKMENLER BOYUN EĞECEK DİYE UMANLAR YÜREK YEMİŞ"
Kerkük, Türkmen şehridir diyen Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerimi sunuyorum. Gazze ve Filistin Türkiye için neyse Kerkük ve Türkmenlerinde aynı anlamı taşımaya başlamasından dolayı mutluyuz, huzurluyuz. Kerkük'ün statüsü üzerinden karalama yapanlar, Türkmenlerin boyun eğmesini umanlar ya çok ahmaklardır ya da yedikleri yürek başlarını döndürmüş, gözlerini karartmıştır. Irak Türkmenlerinin varlığı yok sayılamayacaktır. Paslı kulaklar duysun, Kerkük tarihinde Türk'tü, bugün de Türk'tür. Musul derseniz, onun da farkı yoktur. Devlet kurdum demekle devlet kurulmaz. Barzani Irak'ın kuzeyindeki puslu havadan istifadenin peşine düşmüştür. Bunu ecdadımızın kabullenmesi, tarihin kabullenmesi imkansızdır.

"PARMAK SALLAYANLARIN PARMAĞINI KIRARIZ"
Türkiye, sınırların ötesinde varlığını, birliğini ve güvenliğini tehlikeye atacak her tezgaha anında müdahale edecek seviyededir. 23 Eylül'de kabul edilen Türk askerinin sınır ötesine gönderilmesi ile ilgili tezkereye 'evet' dedik. Türk milletine parmak sallayanlar varsa, ki vardır, o parmağını gövdesine kadar kırar, hatta koparırız. Kafa tutanlar varsa, ki vardır, o kafaya balyoz gibi inecek iradeyi ispata hazırız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!