Advert
Advert
Advert

Rize 1. Amatör Küme Ligi heyecanı başlıyor

Bu sezon 22 takımın mücadele edeceği Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi heyecanı başlıyor.

Rize 1. Amatör Küme Ligi heyecanı başlıyor
Rize 1. Amatör Küme Ligi heyecanı başlıyor admin

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Liginde bu sezon, 11’er takımdan oluşan 2 grupta toplam 22 takımın mücadele edecek.
07-08 Ekim tarihlerinde oynanacak olan 1. Hafta müsabakalarıyla başlayacak olan Rize 1. Amatör Küme’de 11 hafta sürecek olan ilk devre maratonu 09-10 Kasım tarihlerinde oynanacak olan 11. Hafta mücadeleleriyle tamamlanacak.
Geçen sezon 10 takımın mücadele ettiği ligde, bu sezon 11 takım yer alıyor. Geçen sezonun şampiyonu Kendirli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e yükselmiş, BAL’da mücadele eden Kalkanderespor ise direk olarak 1. Amatör Kümeye düşmüştü. Geçen sezon ekiplerinden Alipaşaspor ve Rize Belediyespor, gruplarını son sırada tamamladıkları için bu sezon 2. Amatör Kümede mücadele edecekler. 2. Amatör Kümeden yükselerek bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele edecek takımlar ise Büyükköyspor, Salarhaspor, Kalecikspor ve Pirinçlikköyüspor oldu. Geçen sezon ligde Çayeli Haytefspor ismiyle mücadele eden Kırmızı-Siyahlı ekip, bu sezon Çayeli Gençlerbirliği ismiyle mücadele edecek.
Lig sonunda her iki grupta ilk 3 sırayı alan toplamda 6 takım Play-Off Ligine yükselecek. Play-Off Ligi maçları sonunda 1. Amatör Küme Şampiyonu olan ekip, Bölgesel Amatör Lige yükselebilme şansı elde edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!