Advert
Advert
Advert

Yardımcı'dan Asım ÇİLLİOĞLU'NA Tam Destek

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asım ÇİLLİOĞLU'NA Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'dan tam destek geldi.

Yardımcı'dan Asım ÇİLLİOĞLU'NA Tam Destek
Yardımcı'dan Asım ÇİLLİOĞLU'NA Tam Destek admin

Uzun yıllar sonra şehrin takımı yönetimiyle birlikte taraftarının arasına katılan Çaykur Rizespor’da yaşanan değişim şehirde olumlu bir hava estirmeye başladı. Başkan Hasan Kemal YARDIMCI, teknik direktör Hikmet Karaman  ve bütün futbolcuların katıldığı bayramlaşma programında yine sokakta Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adaylığı  Aylar öncesinde açıklayan AsımÇİLLİOĞLU ile karşılaşan başkan Hasan Kemal YARDIMCI Başkan adayı Asım ÇİLLİOĞLU’na başarılar diliyorum  bu tür çalışmalar halkın içinde olmalı kendisi de bunu bu şekilde gerçekleştiriyor ekibiyle birlikte başarılı olmasını canı gönülden arzu ediyorum dedi

Başkan adayı Asım Çillioğlu’da Çaykur Rizespor’da yaşanan bu değişim taraftarı mutlu etti. Özlenen tablo işte bu bizlerde ekip olarak Rize Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yaşatmak istediğimiz değişim için esnafımızın tüccarımızın içindeyiz çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz,Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’ya desteklerinden dolayı Teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

asım çilloğlu rize ticaret ve sanayi odası başkan adayı değişim hasan kemal yardımcı dan destek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!