Advert
Advert
Advert

Çayeli Aşıklarspor 2 teknik direktörle anlaştı

Çayeli Aşıklarspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Can Yelkenci'nin transferi konusunda kendisi ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Çayeli Aşıklarspor 2 teknik direktörle anlaştı
Çayeli Aşıklarspor 2 teknik direktörle anlaştı admin

Haber: Bayram Ali KAVALCI

Çayeli Aşıklar Spor Kulübü Başkanı Metin Yılmaz, teknik direktörlük arayışlarını tecrübeli teknik adam Can Yelkenci ile 3 yıllık anlaşma sağlayarak, 2016-2017 Amatör Futbol Sezonuna güçlü bir kadro ile giriş yapacaklarını açıkladı. Teknik Direktör Can Yelkenci’nin maddi olarak alacağı miktar hakkında kulüp yönetimi henüz bir açıklamada bulunmadı.

Uzun yıllardır teknik direktörlük deneyimine sahip olan Rize’nin tanımış spor adamı Can Yelkenci en son Madenli Belediyespor takımını çalıştırmıştı.

Çayeli Aşıklar Spor Kulübü Başkanı Metin Yılmaz, “Geçen sezon takımımızın başında olan Mehmet Sandıkçı hocamız ile salon sporlarında gençlerimizi çalıştırmaya devam edecektir. Bölgemizin yetiştirmiş olduğu bu iki başarılı spor adamıyla bölgemiz, ilimiz ve ilçemizdeki gençlerimizi kabiliyetlerinin ve arzularının yatkın olduğu spor dallarında Türk sporuna kazandırmak, profesyonel sporcu olarak, şehirlerine, ailelerine ve ülkelerine önemli başarılar kazandırmaları için maddi ve manevi fedakârlık yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!