Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde kıyasıya mücadele sürüyor

Rize'de bu yıl 8.'si düzenlenen Veteranlar ligi tüm heyecanıyla devam ediyor.

Rize Veteranlar Ligi'nde kıyasıya mücadele sürüyor
Rize Veteranlar Ligi'nde kıyasıya mücadele sürüyor admin

9 takımın yer aldığı ve Rize'nin 40 yaş ve üstü Veteran futbolcularının yeşil sahada kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 3. hafta maçları da geride kaldı.

Veteranlar ligi maçlarına uzun bir aradan sonra katılan ve çıktığı 3 maçta galibiyete ulaşan Pazar Veteranları ve mastırları 9 puanla lderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Pazar vetaranları ve mastırları; rakibi 53 Gazetecileri Derneğini rahat bir oyunla 7-0 yenerek turnuvaya ağırlığını koydu. 53 Gazeteciler Derneği 3 puanda kaldı.

Turnuvanın iki güçlü takımı Güneysu Veteranlar ile Ardeşen Veteranlar arasında oynanan maçta taraflar karşılıklı gollerle 2-2 berabere kaldı. Müsabakada Ardeşen takımı bir de penaltı kaçırdı. Penaltı atışları sonucunda Ardeşen Veteranlar 4-1 galip gelerek averaj penaltılarında avantaj sağladı. Bu sonuçlardan sonra Ardeşen Veteranları puanını 4'e yükseltirken, Güneysu Veteranlar da puanını 4'e yükseltmiş oldu.

Geçen yılın şampiyonu Çiftlik Vetranlar takımı ile Derepazarı Veteranlar takımı arasında oynanan müsabaka da çok çekişmeli geçti. 2-2 beraberlikle taraflar puanları paylaştı. Maçın içerisinde bariz gol şansını elle keserek önleyen ve penaltıya sebebiyet veren Derepazarı Veteranları takımı müsabakayı 7 kişi ile tamamladı. Kazanılan penaltı atışını Çiftlik Veteranları gole çeviremedi. Son saniye gölüyle beraberliğe ulaşan Çiftlik Veteranları, maçın sonunda yapılan averaj penaltılarında rakibi Derepazarı Veteranlarına avantaj sağladı. Seri penaltı atışlarında kalecileri Murat Işık ile fark yarattı. Bu sonuçlardan sonra Derapazarı Veteranları 4 puana, Çiftlik Veteranları ise 1 puana ulaştı.

Haftanın mücadelesi en yüksek maçı Çelik Perde Veteranlar takımı ile Sanayi Veteranlar takımı arasında oynanırken, futbolculardan Yunus Baş önce rakip kaleye, sonra da kendi kalesine attığı gollerle maçın skorunu belirledi. Maç Yunus Baş'ın attığı gollerle 1-1 sona ererken seri penaltı atışlarında Sanayi Veteranları avantaj sağlayan taraf oldu. Sanayi Veteranları ve Çelik Perde Veteranlar takımı aldıkları birer puanla 4 puana ulaşmış oldular.

Rize Veteranlar Liginde 3. Haftanın sonunda sıralama; Pazar Veteranlar 9, Çelik Perde 4, Ardeşen 4, Derepazarı 4, Güneysu 4, Sanayi 4, 53 Gazeteciler 3, Çiftlik 1, Derenin Uşakları 0 şeklinde oluştu.

19 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da oynanacak olan 4. Hafta maçında Sanayi Veteranlar ile Derenin Uşakları Veteranlar takımı mücadele edecek.

20 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Çiftlik veteranlar ile 53 Gazeteciler Derneği veteranlar karşı karşıya gelirken, 21.30'da ise Pazar Veteranlar ile Ardeşen Veteranlar mücadele edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!