Advert
Advert
Advert

TSK’ya saygınlığı kazandırılmalı

“1967 yılından buyana içinde bulunduğum şerefli Türk Ordusu'nun bir mensubu olarak yapılmaya çalışılan bu şerefsizce girişimin ne bir parçasıyım, ne de destekçisiyim

TSK’ya saygınlığı kazandırılmalı
TSK’ya saygınlığı kazandırılmalı admin

“1967 yılından buyana içinde bulunduğum şerefli Türk Ordusu'nun bir mensubu olarak yapılmaya çalışılan bu şerefsizce girişimin ne bir parçasıyım, ne de destekçisiyim. Demokrasiden ve milletimin hürriyetinden yana saf tutmuş bir Türk Askeri emeklisi olarak bu memleketin huzurunu bozmaya çalışanları lanetliyor ve Allah'a havale ediyorum. Bilinsin ki; Şerefli Türk Askeri'nin adını kötülemeye çalışan ve halkına silah doğrultan bu kansız grubun karşısında, milletimin namus, şeref, din ve bayrak güvencesi için 1965 yılında yapmış olduğum yeminimin ölene kadar arkasındayım.”

Yukarıda kopyaladığım paragraf, Hava Kuvvetlerimizden emekli, Voleybolda Dünya ölçeğinde da önemli bir isim, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Sicil Kurulu Başkanı olan, 2007 yılından bugüne iş faaliyetleri dışında abi-kardeş diyaloğu içerisinde olmaktan onur duyduğum Akın Ira’ya ait.

Akın Ira’nın çok yerinde bulduğum, duygulandığım mesajından hareketle iki üç paragrafta ben ilave etmek istiyorum.

Şükür, milletimizin iradesine saygı göstermeyen, hain emelleri için devletimizin yapı taşlarına sızan ve milletimizin geleceğini karartmaktan çekinmeyen yapı, 15 Temmuz’da kalkıştığı terör varı darbe girişimiyle bütünüyle afişe oldu. Kalıntılarının da temizlenmesiyle tehlike de tamamıyla geride kalmış olacak.

İlk andan itibaren bu kalkışma her görüşten halkımızca tepkiyle karşılanmış, siyasilerimiz örnek bir şekilde tek vücut olmuşlardır. Bu süreçte iki yüzü aşkın insanımızın yaşamını kaybetmesine, milli kurumlarımızın tahrip edilmesine neden olan TSK’mızın içerisindeki çürüklerde, yaratılan algının da katkısıyla göz bebeğimiz olan askeriyemizin de aşırı derecede yıpratılmasına neden olmuştur.

TSK’mızın çoğunluğu oluşturan analarından helal süt etmiş evlatları,azınlıkta olan bu hainlere katılmamış, planlarını da bütünüyle uygulamalarına da engel olmuştur. Gelinen noktada TSK’mıza saygınlığını kazandırmak, her daim devam eden iç ve dış diğer tehlikelere karşı ivedilikle moral ve motivasyonuyla, yönetim ergiyle hazır hale getirilmesi gerekmektedir.

Hatta, bugün yüce devletimizi, Cumhuriyetimizi karanlığa gömmek isteyenlerin yakın geçmişteki kumpas davalarıyla hakları, kariyerleri, hukukları gasp edilen ve neticede beraat eden değerli paşa ve subaylarımızdan sağlık ve yaş durumları uygun olanların ivedilikle yapılacak düzenlemelerle TSK’mız (üstelik oluşan kadro-yönetim eksikliğinden) yararlanmalıdır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!