Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi’nin hedefi 40 bin ton asfalt

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, havaların ısınmasıyla birlikte yoğunlaşan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Rize Belediyesi’nin hedefi 40 bin ton asfalt
Rize Belediyesi’nin hedefi 40 bin ton asfalt admin

Başkan Kasap, Yeniköy Mahallesi Pazar Caddesi Hamamderesi güzergahında devam eden asfalt çalışmaları incelemesinde yapmış olduğu açıklamada, “Oluşturmuş olduğumuz yeni asfalt tesisimiz sayesinde bu yıl sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyoruz” dedi.

“ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Başkan Kasap, “Asfalt çalışmaları mevsimsel olarak bakıldığında yaz aylarında yapılabilen çalışmalardır. Biz de Rize Belediyesi olarak 2016 yılının asfalt sezonunu havaların da ısınmasıyla birlikte bir hafta önce açmış bulunmaktayız. Asfalt çalışmalarımız başladı ve yoğun bir şekilde aralıksız devam edecek. Mahallelerimizde yapmış olduğumuz toplantılarımızda muhtarlarımızdan bozuk olan yolların yapılması konusunda talepler almıştık. Almış olduğumuz notları öncelik sırasına göre değerlendiriyoruz. Oluşturmuş olduğumuz yeni asfalt tesisimiz sayesinde bu yıl sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyoruz. Mahallelerimiz bu yıl havalar güzel oldukça asfalt hizmetimizden faydalanacaktır” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!