Advert
Advert
Advert

Kılıçdaroğlu'na Rize'de pankartlı protesto

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Rize'de düzenlenen Çay Paneli için Rize'ye gelen Kemal Kılıçdaroğlu asılan pankart ile protesto edildi.

Kılıçdaroğlu'na Rize'de pankartlı protesto
Kılıçdaroğlu'na Rize'de pankartlı protesto admin

2 günlük bir ziyaret için Rize'ye gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çay Panel Forumuna katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çay panel forumuna katılmak üzerinden Çayeli ilçesinden panelin düzenleneceği İsmail Kahraman Kültür Merkezine geldi. Burada partilileri selamlayarak binaya arka kapıdan girecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu bir vatandaşın “Ahlaksız Kemal Kılıçdaroğlu” şeklindeki sözlü protestosuna maruz kaldı. Kılıçdaroğlu ise kendisini protesto eden protestocuya aldırmayıp daha önceden planlanan bir şekilde arka kapıdan binaya girdi. Protestocu vatandaş ise polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Kılıçdaroğlu’nun Kültür Merkezine girişi ve salondaki yerini alışının ardından kısa bir süre sonra Kültür Merkezi’nin hemen karşısındaki duvara üzerinde koltuk ve kaset sembollerinin yer aldığı ve kimliği belirlenemeyen kişilerce, polisin ve jandarma ekiplerinin gözü önünde “Gelecek nesiller kasetle kurşun kalem arasındaki ilişkiyi hiç anlamayacak ama kasetle koltuk arasındaki ilişkiyi sayenizde çok iyi anlayacak #AhlaksızKılıçdaroğlu" sözlerinin yer aldığı pankart asıldı.

Pankartı fark eden partililer kısa bir süre sonra pankartı olduğu yerden söktü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!