Advert
Advert
Advert

Ne olmak istiyorsanız, onun için çalışın

Rize Valisi Ersin Yazıcı Ardeşen Rabia Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle kitap okuma saatine katıldı.

Ne olmak istiyorsanız, onun için çalışın
Ne olmak istiyorsanız, onun için çalışın admin

Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar'ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Ersin Yazıcı, lisede görev yapan öğretmenlerle tanışırken, okulun durumu hakkında idarecilerden bilgi aldı.

Ziyarette bir konuşma yapan ve eğitimde Rize'nin gelmesi gereken noktalara dair önemli hedefler belirlediklerini söyleyen Vali Yazıcı, "Başarı, özel hayatımızda ve toplum hayatımızda da çok önemlidir. Öğrencileri başarıya götüren öğretmendir, velidir ve öğrencinin kendi gayretidir; üçü beraber olursa başarıyı yakalarız. Bunun için çalışmalarımız, gezilerimiz ve gayretlerimiz devam edecektir. Öğretmenlik kutsal bir meslek, görev yapan öğretmenlerimizin hepsi fedakâr. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz bu işe gönüllerini koydular. Öğrenciler eğitimle ilgili duyarlılar. Karşılıklı bu duyarlılığın bize başarıyı getireceğine inanıyorum." dedi.

Öğretmen ve okul idarecileriyle yaptığı toplantının ardından Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.

Örencilerden gayret göstererek, derslerinde başarılı olmalarını ve çok çalışmalarını isteyen Vali Yazıcı, "Gayretli çalışır, kendinize doğru hedefler belirleyip o doğrultuda hareket ederseniz hedefinize ulaşırsınız" şeklinde konuşarak, hedeflere ulaşmada okumaya ve çok çalışmaya vurgu yaptı. Vali Yazıcı "Hayatı anlamada kavramada başarılı olmak istiyorsak, daha iyi anlayışa sahip olmak istiyorsak kitaplar bizim için önemli bir araç, bunu değerlendirmemiz lazım. Sizlere tavsiyem çok kitap okuyun kendinizi geliştirin. İnşallah başarılı olursunuz hedefinize ulaşırsınız. Hedef belirlemek sizlerin çalışmalarınızda neyi yapacağınızı, niçin yapacağınızı belirler. Belirlenmiş bir hedef aynı zamanda çalışmalarımızda yoğunlaşmayı sağlar. Sizler de inanıyorum ki bu noktada kendinize yakışan en büyük hedefleri koydunuz ve o uğurda gerekli çabayı sarf ediyorsunuzdur. İleride ne olmak istiyorsanız onun için çok çalışın" dedi.

Ülkenin kalkınıp gelişmesinde genç nesillere büyük görevler düştüğünü anlatan Vali Yazıcı, yöneltilen soruları cevaplandırarak öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!