Advert
Advert
Advert

Rize'de hem küçüklere, hem büyüklere tiyatro

İsmail Kahraman Kültür Merkezi, Nisan ayının ilk sahnesini hem çocuklar için hem de büyükler için 2 farklı oyunla açıyor.

Rize'de hem küçüklere, hem büyüklere tiyatro
Rize'de hem küçüklere, hem büyüklere tiyatro admin

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Turne Sahnesi’nde bu hafta Van Devlet Tiyatrosu tarafından 2 oyun sahneleniyor. Turne kapsamında gündüz çocuklara yönelik “Kurbağa Prens” adlı Çocuk oyunu, akşamları ise “Albayın Karısı” adlı oyun sahnede olacak.

Grimm Kardeşlerin yazdığı ve Zeynep Mataracı’nın oyunlaştırıp yönettiği “Kurbağa Prens” adlı çocuk 0yunu 05 Nisan Salı ve 06 Nisan Çarşamba günleri 11:00 ile 14:00 seanslarında sahnelenecek. Aynı günlerde akşam saat 20:00’de ise Hristo Boytchev’in yazdığı, çevirisini Hüseyin Mevsim’in yaptığı ve Hakkı Kuş’un yönettiği “Albayın Karısı” adlı oyun sahnelenecek.

"Kurbağa Prens" oyununda, kurbağaya dönüşen prensin yeniden eski yaşamına kavuşabilmesi için güzeller güzeli prenses tarafından kendisine "arkadaşım" denmesi gerekirken, "Albayın Karısı" isimli oyunda ise savaş ortamında bir bölge hastanesinin koğuşunda sıkışıp kalmış, taburcu olmayı umut eden bir grup hastanın belirsiz bekleyişi perdeye aktarılıyor.

Her iki oyunun da biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!