Advert
Advert
Advert

Kendirlispor, Telekomspor'u 4-0 ile geçti

Rize 1. Amatör Küme Play-Off Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Kendirlispor, rakibi Telekomspor’u 4-0 mağlup etti.

Kendirlispor, Telekomspor'u 4-0 ile geçti
Kendirlispor, Telekomspor'u 4-0 ile geçti admin

Rize 1. Amatör Küme Ligi A Grubunu 36 puanla ikinci sırada bitiren Telekomspor ile 32 puanla üçüncü bitiren Kendirlispor bu kez Play-Off Liginde karşı karıya geldiler. Ligin ilk devresinde rakibiyle 1-1 berabere kalan, ikinci devre maçında ise rakibini 1-0 mağlup eden Telekomspor, namağlup tamamlayarak yükseldiği Play-Off Liginde bu kez Kendilirspor’a 4-0 mağlup oldu ve henüz puanla tanışamadı.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan ve Mehmet Kısal, Fevzi Uzun, Ali Toraman hakem üçlüsü tarafından yönetilen karşılaşmanın ilk yarısı 8’inci dakikada Ahmet Emin Nair’in pasında Emre Yanık’ın attığı golle 1-0 Kendirlispor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda 55’inci dakikada yine Emre hem kendisinin, hem de takımının ikinci golünü kaydetti. 65’inci dakikada Ensar Aslan skoru 3-0 yaparken 85’inci dakikada yine Ensar kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydederek maçın skorunu belirledi.

Play-Off Ligi ilk maçında Çayeli Haytefspor’a 1-0 mağlup olan ve ikinci maçta Fındıklıspor’u 2-1 mağlup eden Kendirlispor böylece 6 puana ulaştı. İlk maçta Kalkanderespor’a 1-0 ve ikinci maçta Çamlıhemşin Belediyespor’a 4-1 mağlup olan Telekomspor ise henüz puanla tanışamadı.

Kendirlispor, 9 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de oynayacağı 4. Hafta karşılaşmasında 9 puanla Play-Off Ligi Lideri olan Kalkanderespor ile karşı karşıya gelecek. Telekomspor ise 10 Nisan Pazar günü saat 13.00’de 6 puanlı Fındıklıspor ile mücadele edecek.

Fotoğraf: Osman KÖSEOĞLU
kendirlispor rize telekomspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!