Advert
Advert
Advert

Çayeli Haytefspor: 2 - Fındıklıspor: 4

Rize 1. Amatör Küme Play-Off Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Fındıklıspor, rakibi Çayeli Haytefspor’u 4-2 mağlup etti.

Çayeli Haytefspor: 2 - Fındıklıspor: 4
Çayeli Haytefspor: 2 - Fındıklıspor: 4 admin

Play-Off Liginde son 2 haftaya girildi. İlk maçta Çamlıhemşin Belediyespor’u 3-0 mağlup eden, ikinci maçta ise Kendirlispor’a 2-1 mağlup olan Fındıklıspor, 3. Hafta maçında karşı karşıya geldiği Çayeli Haytefspor’u 4-2 mağlup etti.

İlk hafta Kendirlispor’u 2-1 mağlup eden ve ikinci hafta Kalkanderespor’a 1-0 mağlup olan Çayeli Haytefspor, Derepazarı İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk dakikasında kalesinde ilk golü gördü. Uğur ile Fındıklıspor rakibi karşısında 1-0 öne geçerken, 15’inci dakikada Kerin Haytef ekibi adına beraberliği sağladı. 30’uncu dakikada Şükrü’nün golü ile Fındıklıspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda dakika 61’i gösterirken Fındıklıspor bu kez Tarık’ın golü ile farkı ikiye çıkarttı ve skor 3-1 oldu. Golden 8 dakika sonra 69’da Çayeli Haytefspor’da Kerim hem kendinin, hem de takımının ikinci golü kaydederek farkı bire indirdi ve skor 3-2 oldu. 78’inci dakikada ise Ali Cebi ile Fındıklıspor, skoru 4-2 yaptı ve maçın da sonucunu belirleyerek hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Fındıklıspor bu galibiyetle Play-Off Liginde puanın 6’ya yükseltirken Çayeli Haytefspor ise 3 puanda kaldı. Fındıklıspor, 10 Nisan Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 4. Hafta maçında Telekomspor ile karşı karşıya gelecek. Çayeli Haytefspor ise saat 15.30’da Çamlıhemşin Belediyespor ile mücadele edecek.

çayeli haytefspor fındıklıspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!