Advert
Advert
Advert

Çamlıhemşin Belediyespor 2. yarıda estirdi

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Play-Off Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Çamlıhemşin Belediyespor, rakibi Telekomspor’u 4-1 mağlup etti.

Çamlıhemşin Belediyespor 2. yarıda estirdi
Çamlıhemşin Belediyespor 2. yarıda estirdi admin

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubunu 36 puanla ikinci sırada tamamlayan Telekomspor ile B Grubunu 36 puanla ikinci sırada tamamlayan Çamlıhemşin Belediyespor, bu sezon ilk kez Play-Off Ligi maçında karşı karşıya geldiler.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan Play-Off Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Telekomspor, ikinci mağlubiyetini de elde etti. 18 hafta süren ligi namağlup tamamlayarak Play-Off Ligine yükselen Telekomspor, geçen hafta nomal ligdeki 2 maçta da berabere kaldığı rakibi Kalkanderespor’a 1-0 mağlup olmuş ve bu sezonki ilk mağlubiyetini elde etmişti. Telekomspor’un Play-Off Liginde bu hafta da yüzü gülmedi ve haftayı puansız kapattı.

Geçen hafta Play-Off Ligi ilk maçında Fındıklıspor’a 3-0 mağlup olan Çamlıhemşin Belediyespor, rakibi Telekomspor’a karşı ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. Telekomspor’da Refik 14’üncü dakikada ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti. İkinci yarıda Çamlıhemşin Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 50, 55 ve 65’inci dakikalarda Ali Faik Kestioğlu, 85’inci dakikada ise Rıfat kaydetti.

Böylece Çamlıhemşin Belediyespor Play-Off Liginde ilk puanını alarak hanesine 3 puanı yazdırırken Telekomspor ise puansız şekilde son sırada yer aldı. Telekomspor, 3 Nisan Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 3. Hafta maçında Kendirlispor ile karşılaşacak. Çamlıhemşin Belediyespor ise saat 15.30’da Kalkanderespor ile mücadele edecek.

Fotoğraflar: Necati DİLİ

çamlıhemşin belediyespor rize telekomspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!