Advert
Advert
Advert

Rizesporlu taraftarlar maç öncesi konser coşkusu yaşayacak

Yeşil sahanın coşkusunun Rize’ye taşınacağı Turkcell Haftanın Maçı” etkinliği için 11-12 Mart tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik alanı oluşturulacak. Ayrıca, taraftarlar maç öncesi stadyumda Volkan Arslan ve Murat Dalkılıç konseriyle eğlenecek.

Rizesporlu taraftarlar maç öncesi konser coşkusu yaşayacak
Rizesporlu taraftarlar maç öncesi konser coşkusu yaşayacak admin

Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği imzalayarak vakfın ana sponsoru oldu. ‘Futbol Ne Güzel Şey’ söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlayan Turkcell, bu işbirliği çerçevesinde ‘‘Haftanın Maçı’’ projesini hayata geçirdi. Turkcell Haftanın Maçı karşılaşması, 12 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Rizespor-Beşiktaş arasında Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak.

Turkcell etkinlik alanında maç bileti kazanma fırsatı

Yeşil sahanın coşkusunun Rize’ye taşınacağı “Turkcell Haftanın Maçı” etkinliği için 11-12 Mart tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik alanı oluşturulacak. Etkinlikten bir gün önce, şehir içinde mobil araçlar ve ekiplerle ön tanıtım yapılacak. Etkinlikler 2 gün boyunca 10.00 – 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Rizesporlu futbolcular, 11 Mart Cuma günü öğle saatlerinde etkinlik alanını ziyaret ederek Rizesporlu futbolseverlerle bir araya gelecek. Turkcell etkinlik alanında ve Rize’deki mağazalarında binlerce kişiye maç bileti hediye edileceği organizasyonda, ziyaretçiler birbirinden eğlenceli futbol aktiviteleriyle keyifli saatler geçirecek. Maçı izlemek için gerekli Passolig kartı olmayan futbolseverler, Turkcell etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olacak.

Maç öncesi Çaykur Didi Stadı’nda konser coşkusu

Yeşil sahanın coşkusunun Rize’ye taşınacağı “Turkcell Haftanın Maçı” etkinliğinin bir parçası olarak Rizespor- Beşiktaş maçı öncesinde Çaykur Didi Stadı’nda bir konser gerçekleştirilecek. Tüm taraflar, maç öncesi stadyumda 16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Volkan Arslan ve Murat Dalkılıç konseriyle eğlenecek.

GollerCepte üyeleri golleri ücretsiz izleyecek

GollerCepte’nin 4 büyük takım taraftarı için hazırladığı uygulamalara sahip kullanıcılar, Turkcell Haftanın Maçı’nda atılan golleri de cep telefonlarından ücretsiz izleyecek. Taraftarlar uygulamaları indirmek için Apple ve Google uygulama dükkanlarını ziyaret edebilir ya da GC yazıp 2222’ye gönderebilirler. Goller Cepte servisini seçenlere videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

beşiktaş çaykur didi rizespor turkcell
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!