Advert
Advert
Advert

Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi

Rize İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral, yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasının yapımının sonuna gelindiğini bildirdi.

Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi
Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi admin

Op. Dr. Demiral yaptığı açıklamada: "İlimiz Ağız ve Diş Sağlığı hizmetleri bugüne kadar bina yetersizliği nedeni ile fiziki şartları çok iyi olmayan bir merkezde verilmekteydi. Halkımıza daha iyi ortamlarda sağlık hizmeti sunabilmek amacı ile başlayan ve içinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de bulunan sağlık kompleksi binasının yapım aşamasının sonuna yaklaşılmıştır" dedi.

Fiziki şartları ve tıbbi donanım bakımından günümüz tıp teknolojisinin ve Sağlık Bakanlığı kalite standartlarının tüm kriterlerini sağlayan Sağlık Kompleksinin 30 ünite kapasitesinde olacağını ifade eden Demiral, "Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binamız hizmete açılırken mevcut olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan tüm personelimiz yeni binaya nakledilecektir. Bakanlığımız uygulamaları dahilinde yeni açılacak olan merkezimizde şuan itibari ile yeni bir müteahhit firma personeli alımı planlamamaktadır. Çünkü ilimizde bakanlığımız planlamamaları doğrultusunda hesaplanan işçi havuzu sayısının üzerinde sayıda kişi çalışmaktadır. İlerleyen süreçlerde ihtiyaç ortaya çıkması ve bu ihtiyacın da bakanlığımız tarafından uygun görülmesi halinde personel alımı ile ilgili olarak planlamalar yapılacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.

Op. Dr. Demiral, sağlık kompleksinin açılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere Rize Valisi Ersin Yazıcı’ya, siyasi temsilcilere, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve tüm sağlık yöneticilerine teşekkür ederken, kısa süre sonra açılması planlanan Sağlık kompleksinin tüm Rize halkına hayırlı olmasını diledi.

rize ağız ve diş sağlığı merkezi Rize Kamu Hastaneler Birliği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!