Advert
Advert
Advert

Çelik: "Bu olay ASKF'ye mal edilemez"

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Ali Çelik, Salarha Stadında yaşanan soyunma odası skandalı ile ilgili açıklama yaptı.

Çelik:
Çelik: admin

Geçtiğimiz Cumartesi günü Rize 2. Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Kalecikspor'un rakibi Filizçayspor ile Salarha Stadında oynayacağı ligin 3. hafta karşılaşmasında fazla soyunma odası olmaması nedeniyle yedek kulübesinde soyunması sitemizde "Tesisleşmesiyle övünen Rize’de amatör rezalet" başlığıyla haber konusu olmuştu.

Haber içeriğinde Kaleciksporlu yöneticiler tarafından hem ASKF yönetiminin, hem de Futbol İl Temsilcisinin konuyla ilgili suçlu olduğunun belirtilmesi üzerine ASKF Rize Şube Başkanı Ali Çelik, bir açıklama yaparak, "Bu olay ASKF'ye mal edilemez" dedi ve açıklamalarda belirtilen ifadelerin maksatlı olarak kullanıldığını ifade etti.

Çelik açıklamasında; "Kalecikspor şubemiz üyesidir. Buna rağmen yönetimimizi hedef alarak asılsız ve kendi federasyonunu küçük düşürücü beyanatlar verilmesi hoş değildir. ASKF olarak konuyla ilgili soruşturma başlattık ve Kalecikspor yönetimine de bir yazı gönderdik" dedi.

Tesislerin kendi sorumluluklarında olmadığının ve her sahayla ilgili sorunları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne mutlaka bildirdiklerini ifade eden Çelik, "Tamamen maksatlı yapıldığını düşündüğümüz haber Kalecikspor Kulübüne zarar vermektedir. Bizim hiçbir kulüp ile aramızda sorun bulunmamaktadır." dedi.

ASKF'nin yeni yönetimi olarak 4 aydır görevde olduklarını hatırlatan Çelik, amaçlarının Rize amatör sporunu geliştirmek ve hakettiği değere kavuşturmak olduğunu söyleyerek, "Bu olay ASKF'ye mal edilemez. Eski dönemlerde bu ayarlamalar nasıl yapılıyordu? Üst üste 3 maç verilen sahalarda maçların geç başlamasından tutun da hiç mi sorun yaşanmıyordu? Kaldı ki daha önce Salarha'da fazla soyunma odası varken bizim dönemimizde mi bu sayı 2'ye düştü?" dedi.

İlgili Haber Tesisleşmesiyle övünen Rize'de amatör rezalet
askf rize rize amatör küme rize askf
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!