Advert
Advert
Advert

Çayeli Arsovos: 5 – İslampaşaspor: 2

Rize 2. Amatör Küme Ligi ekiplerinden Çayeli Arsovos, evinde konuk ettiği İslampaşaspor'u 5-2 mağlup ederek ligde üçte üç yaptı.

Çayeli Arsovos: 5 – İslampaşaspor: 2
Çayeli Arsovos: 5 – İslampaşaspor: 2 admin

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubu ekiplerinden Çayeli Arsovos takımı, ligin 3. Hafta karşılaşmasında evinde İslampaşaspor'u konuk etti.

Maçın ilk yarısı 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken karşılaşmada Arsovos ekibine galibiyeti getiren golleri Kerim Yayla (15'inci, 20'nci ve 60'ıncı dakikalarda) ile Furkan Yıldız (30'uncu ve 78'inci dakikalarda) kaydetti. Bir şutu da direkten dönen Kerim Yayla maçta 3 gol atarak hat-trick yaparken, konuk ekip İslampaşaspor'un golleri ise 50'nci ve 70'inci dakikalarda geldi.

Çayeli Arsovos, üçte üç yaptığı grubunda dört sayılık averaj farkı nedeniyle Lider Salarhaspor'un ardından ikinci sıradaki yerini korudu. İslampaşaspor ise 1 puanla 5'inci sırada kaldı. Arsovos ekibi, 12 Mart Cumartesi günü saat 11.00'de evinde henüz puanı bulunmayan Yolbaşıspor'u konuk edecek. İslampaşaspor ise 13 Mart Pazar günü saat 13.00'de evinde 3 pualı Yaylacılarspor'u konuk edecek.

Rize 2. Amatör Küme Ligi'nde 3. Hafta görünümü için tıklayın

çayeli arsovos islampaşaspor rize 2. amatör küme rize 2. amatör küme ligi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!