Advert
Advert
Advert

Atatürk ilk ve orta okulu velileri toplandı

Rize merkezde bulunan Atatürk İlk ve Ortaokulunda veli toplantısı düzenlendi.

Atatürk ilk ve orta okulu velileri toplandı
Atatürk ilk ve orta okulu velileri toplandı admin

Okulun konferans salonunda yapılan toplantıya çok sayıda öğrenci velisi katılırken, toplantının açılış konuşmasını Okul Müdürü Mehmet Hut yaptı.

36 yıllık meslek hayatında öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için mücadele ettiğini belirten Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Hut, öğrenci velilerinden eğitim konusunda daha duyarlı olmalarını beklediğini ve en azından ayda bir defa da olsa okula gelerek bilgi almalarını istedi.

Okulun sadece öğrencilerin değil, anne ve babaların da ikinci evi olduğunu ifade eden Okul Müdürü Mehmet Hut, "Öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz. Öğrenci, öğretmen ve veli diyaloğunun en üst noktada olduğu okullarımızda başarının da en üst noktada olduğunu idarecilik deneyimimizden görüyoruz. Okulumuzda yaptığımız çalışmalarda desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize tüm öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen toplantıya Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdaroğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Nakiye Cerrah, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!