Advert
Advert
Advert

Kupada yarı finali aralamak güzel ama!

Yeşil mavili takımımız Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Medipol Başakşehir’i deplasmanda 2-0 mağlup ederek kupada yarı finale kalma konusunda büyük avantaj sağladı.

Kupada yarı finali aralamak güzel ama!
Kupada yarı finali aralamak güzel ama! admin

A milli takımında kalecisi olan Volkan Babacan’ın ikramlarını iyi değerlendiren Robin Yalçın ve Mehmet Akyüz’ün her iki yarıda kaydettiği gollerle müsabakayı 2-0 kazanan Yeşil Mavililerrövanş karşılaşmasında yakaladığı avantajı kullanır, rakibini elerse yarı finalde büyük olasılıkla Galatasaray ile finale yükselebilmek için karşılaşacak.

Başakşehir’in Teknik Direktörü Rize evladı Abdullah Avcı’nın önceki Çaykur Rizespor müsabakalarında Rizeli taraftarları inciten davranışlarını da dikkate aldığımızda kupada alınan bu galibiyet ve yarı final şansı daha da büyük bir anlam taşıyor. Ancak Çaykur Rizespor’un önceliği Süper Ligdeki konumu olmalı.

Takım, 20. haftada 25 puanla 10 sırada. 11 ve 15.sırada yer alan takımların da puanları 22 ile 25 arasında değişiyor. Yanı 15.sırada ki Gençlerbirliği ile aramızda sadece 3 puan fark var.

Ligin ilk yarısını 24 puanla 8.sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, ligin ikinci yarısında 3 maçta sadece 1 puan alabilirken, sıralamada altında yer alan takımlar aldıkları puanlarla aradaki farkı kapatıp, aynı düzeye gelmişler. Ligin son 3 sırasındaki takımların her üçünün de puanı 14 ve 3 puanlı ligde 4 şansız haftada kapanacak bir fark bu. Eskişehir maçında hakemin yeşil mavili takımımızın 2 puanını nasıl iç ettiğini de dikkate aldığımızda, Kweuke’nin de sakatlığı nedeniyle kalan maçlarda yerini alamayacağını da göz önüne aldığımızda Avrupa Kupalarını hedeflerken kendimizi birden kümede kalma konusunda bıçak sırtında hissetmeye başladık.

Transfer olanağı da olmadığına göre eldeki kadronun çok iyi yönetilmesi, motive ve antrene edilmesi, lige konsantrasyonlarının sağlanması şart gözüküyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!