Advert
Advert
Advert

Kalkandere'deki kundaklamada 2 kişi yakalandı

Rize'nin Kalkandere İlçesi Ormanlı Köyü'nde geçtiğimiz günlerde 14 farklı noktanın kundaklama olayına karıştıkları iddiasıyla iki zanlı yakalandı.

Kalkandere'deki kundaklamada 2 kişi yakalandı
Kalkandere'deki kundaklamada 2 kişi yakalandı admin

Rize'nin Kalkandere İlçesi Ormanlı Köyü'nde hafta başında meydana gelen olayda, köyde yapımı devam eden Açık Cezaevi İnşaatı ile birlikte aralarında Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Öztürk'e ait iki araç ve bir evin de bulunduğu 14 ayrı nokta kundaklanmış, olayla ilgili olarak jandarma tarafından gözaltına O.Ö (22) isimli genç çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulmuştu.

Yapılan araştırmalarda kundaklama olayına karıştıkları tespit edilen R.Ö (28) ve B.Ö (25) isimli kişiler de jandarma tarafından gerçekleştirilen takip sonucu geçtiğimiz gece Kalkandere İlçesi'nde yakalandılar. Yakalanan iki şüphelinin olay sonrasında Zonguldak'a giderek gizlendikleri, geçtiğimiz gece ise Kalkandere'ye geri döndükleri öğrenildi. Üzerlerinden 30 adet ectasy hap çıkan zanlılardan B.Ö'nün ise 3 yıl önce askerlik görevini yaptığı sırada birliğinden firar ettiği öğrenildi.

Zanlılar ifadeleri alındıktan sonra çeşitli suçlamalar ile hakim karşısına çıkartılacak.

İlgili Haber;

Kalkandere'de 14 yeri kundaklayan kişi tutuklandı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!