Advert
Advert
Advert

Çayelispor'a hoca dayanmıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup Rize temsilcisi Çayelispor, ilk devrenin bitimine 2 hafta kala ikinci hocasıyla da yollarını ayırdı.

Çayelispor'a hoca dayanmıyor
Çayelispor'a hoca dayanmıyor admin

Sezona Yüksel Yelkenci antrenörlüğünde başlayan ve istediği yükselişi bir türlü yakalayamayan Yeşil-Beyazlı Çayelispor, 3. Haftada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ettiği hocasıyla yollarını ayırmış ve yerine en son Bursa temsilcisi Orhangazispor'u çalıştıran Hamdi Demirtaş getirilmişti.

Çayelispor ile çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşayan Hamdi Demirtaş, ligin bitimine 2 hafta kala takımdan ayrıldı. Ayrılık kararıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Demirtaş, “Yaşanan maddi sorunlar sonrasında verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeniyle görevi bıraktım. Bu sorunları birçok kez yönetime sunmamıza karşın sorunlar çözülmedi” dedi.

Futbolcular da rahatsız

Devre arasına kadar yardımcı antrenör İsmail Yazıcı yönetiminde maçlara çıkacak olan Çayelispor'da yaşanan sorunların sadece teknik ekiple sınırlı kalmadığı, futbolcularda da rahatsızlıklar yaşandığı öğrenildi. Aylardır ücretlerini alamamaktan şikayetçi olan futbolcuların, verilen sözler yerine getirilmediği taktirde takımdan ayrılacakları iddia ediliyor.

Ligde 11. Haftayı geride bırakan Çayelispor, 11 puanla 10'uncu sırada yer alıyor.

çayelispor rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!