Advert
Advert
Advert

U19 Ligi Rize Şampiyonu Çaykurspor oldu

2015-2016 Futbol Sezonu Rize U19 Ligi Şampiyonu Çaykurspor oldu. Çaykurspor U19 Türkiye Şampiyonası için Rize'yi temsil edecek.

U19 Ligi Rize Şampiyonu Çaykurspor oldu
U19 Ligi Rize Şampiyonu Çaykurspor oldu admin

Rize U19 Ligi B Grubunda mücadele eden ve Ligi 24 puanla namağlup lider tamamlayan Çaykurspor, aynı gruptan İl Özel İdarespor ve A Grubundan Rize Belediyespor ve Çayelispor ile Play-Off Ligi'ne katılmaya hak kazanmıştı. Play-Off Ligi ilk karşılaşmasında Rize Belediyespor'u 6-0 ve ikinci karşılaşmasında İl Özel İdarespor'u 2-0 mağlup eden Çaykurspor, final maçında ise Çayelispor'u 3-1 mağlup etti.

Ligde olduğu gibi Play-Off Liginde de namağlup serisini bozmayan Çaykurspor, Derepazarı İlçe Stadında Çayelispor ile oynadığı final maçının 10'uncu dakikasında 1-0 geriye düştü. 25'inci dakikada takımın başarılı golcüsü ve aynı zamanda kaptanı Oğuzhan İnce kafa golü ile beraberliği sağladı. 35'inci dakikada ise Bünyamin Şaban Çelik'in golü ile Çaykurspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda ise maçın skorunu belirten gol 60'ıncı dakikada Kaptan Oğuzhan İnce'den geldi ve Çaykurspor 3-1'lik galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan etti.

Teknik Sorumluluğunu Şenol Alkan'ın yaptığı Çaykurspor U19 ekibine şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Ali Çelik takdim etti. Teknik ekibi ve futbolcuları tebrik eden Çelik, Mayıs ayı içinde yapılacak olan U19 Türkiye Şampiyonası'nda Rize'yi temsil etme hakkını kazanan ekibe başarılar diledi. Antrenör Şenol Alkan ise sezonu namağlup şampiyon tamamlayan futbolcularını tebrik ederek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Çaykurspor U19 ekibi, bu sezon mücadele ettiği B Grubunda 8 galibiyet elde ederek rakip kaleye 29 gol göndermiş, kalesinde ise 4 gol görmüştü. 24 puanla Play-Off Ligine yükselen Çaykurspor U19 ekibi, burada da 3'de 3 yaparak 11 gole imza attı. Kalesinde ise 1 gol gördü.

Haber: Turgay AYHAN
çaykurspor çaykurspor u19 rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!