Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U21 beraberlikle yetindi

Çaykur Rizespor U21 ekibi, 14. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu U21 ekibi ile 1-1 berabere kaldı.

Çaykur Rizespor U21 beraberlikle yetindi
Çaykur Rizespor U21 beraberlikle yetindi admin

U21 Ligi 14. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, Mersin deplasmanına konuk oldu. Ligin son sıralarını paylaşan iki takımın mücadelesinde goller ilk yarıda kaydedildi. Yeşil-Mavili U21 ekibi bir puana razı oldu.

Maçın 15'inci dakikasında Yeşil-Mavili gençler Muhammed Emin Balcılar'ın pasında Sinan Yazıcı'nın topu ağlarla buluşturmasıyla 1-0 öne geçti. Ev sahibi Mersin İdmanyurdu U21 ekibi ise 37'nci dakikada Nurullah Kaya'nın golü ile beraberliği yakaladı. 6 sezondur Mersin takımında oynayan 29 yaşındaki profesyonel futbolcu bu sezon 4 Süper Lig maçında ve bir tane de kupa maçında oynadı. İkinci yarıda yakaladığı 5 net pozisyonu bonkörce harcayan Yeşil-Mavili gençler golle buluşamayarak sahadan 1 puana razı olarak ayrıldılar.

Puanını 8'e yükselten Çaykur Rizespor U21 ekibi, ligin son sırasındaki yerinden kurtulamazken 1 puan fark bulunan rakibi Mersin İdmanyurdu U21 ekibi ise 9 puana yükselerek 17'nci sıradaki yerinde kaldı. Yeşil-Mavili U21 ekibi, 12 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de oynayacağı 15. Hafta karşılaşmasında evinde 23 puanlı Trabzonspor U21 ekibini konuk edecek.

çaykur çaykur rizespor u21 rizespor u21
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!