Advert
Advert
Advert

Atletizm'de Rize birincileri belli oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar ve Genç Erkekler Bay-Bayan Atletizm İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Atletizm'de Rize birincileri belli oldu
Atletizm'de Rize birincileri belli oldu admin

2015–2016 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar ve Genç Erkekler Bay-Bayan Atletizm İl Birinciliği müsabakaları 26 Okuldan 150 sporcunun katılımı ile 01 Aralık 2015 tarihinde Rize Atletizm Tesisleri Mevkiinde yapıldı.

Müsabakalar sonunda Genç Erkekler Kategorisinde İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Kızlarda Ardeşen METEM Lisesi İl Birincisi olurken Yıldız Erkekler Kategorisinde İkizdere Atatürk Orta Okulu ve Yıldız Bayanlarda Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu rakiplerini yenerek İl Birincisi Oldu.

Müsabakalar sonrası Kupa töreni yapıldı. Takımlara Kupa ve madalyalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Atletizm İl Temsilcisi Yasin Çakmacı ve Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Aydın tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “İlimiz adına düzenlenen atletizm müsabakalarında dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyor ve onları bu müsabakalara hazırlayan Öğretmenlerimizi canı gönülden kutlayarak teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye giren sporcularımızı ileriki günlerde katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!