Advert
Advert
Advert

Rize U17 Ligi Şampiyonu Çaykurspor oldu

2015-2016 Futbol Sezonu Rize U-17 Ligi, oynanan Play-Off mücadeleleriyle tamamlandı. Çaykurspor U17 ekibi Rize Şampiyonu oldu.

Rize U17 Ligi Şampiyonu Çaykurspor oldu
Rize U17 Ligi Şampiyonu Çaykurspor oldu admin

A Grubunda 7 ve B Grubunda 6 takım olmak üzere toplam 13 takımın 14 Hafta boyunca mücadele ettiği Rize U-17 Ligi, oynanan Play-Off müsabakalarıyla sona erdi.

A Grubunu 32 puanla namağlup lider bitiren Çayelispor ve 28 puanla ikinci sırada bitiren Ardeşenspor ile B Grubunu 27 puanla lider bitiren Çaykurspor ile 24 puanla ikinci bitiren Fındıklıspor'un Play-Off'a yükseldiği U17 Ligi Çaykurspor'un şampiyonluğu ile tamamlandı.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan Play-Off Ligi final maçında zorlu rakibi Çayelispor U17 ekibini 1-0 mağlup ederek Şampiyonluk kupasını kaldıran Çaykurspor U17 ekibi, Türkiye Şampiyonasında Rize'yi temsil etme hakkını kazandı. Çaykurspor U17 ekibi, Play-Off müsabakalarında Ardeşenspor'u 3-0 ve Fındıklıspor'u ise 4-2 mağlup etti. Şampiyon ekip bu sezon boyunca oynadığı 13 maçın 12'sini galip tamamladı. Bir mağlubiyet aldı. Sezon boyunca 53 gol atan Çaykursporlu gençler, kalesinde ise 12 gol gördü.

Final maçının ardından Çaykurspor U17 ekibine Şampiyonluk kupası Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Ali Çelik ve Futbol İl Temsilcisi Adem Ali Erten tarafından, Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu ve Çaykurspor U-17 takım Antrenörü Sebahattin Çepni’ye verildi.

Biberoğlu yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu sezon da Amatör liglerde şampiyonluklar kazanmanın, Rize sporuna altyapıdan önemli sporcular yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon ligde centilmence mücadele veren tüm takımlarımızın yönetici, antrenör ve sporcularını kutluyoruz" diyerek, Rize’yi başka bir ilde yapılacak bölge karşılaşmalarında en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.

çaykur çaykurspor çaykurspor u17 rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!