Advert
Advert
Advert

Rize, olimpiyatlara sporcu yetiştirecek

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Genel Müdürlüğü tarafından destek il olarak belirlenen Rize’de Akarsu-Kano THOM sporcularına malzeme yardımında bulundu.

Rize, olimpiyatlara sporcu yetiştirecek
Rize, olimpiyatlara sporcu yetiştirecek admin

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Çelik, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Ulusal Gençlik ve Spor Olimpiyat belgesine uygun olarak Ulusal Spor Planı gereği Olimpiyatlara sporcu yetiştirilebilmesine yönelik Olimpiyatlara hazırlık projesi kapsamında ilimiz, Akarsu-Kano branşında destek il olarak belirlenmiştir. Bizler de bu kapsamda THOM merkezlerinde eğitim gören sporcularımıza yararlanabilecekleri malzemeleri belirleyerek kendilerine takdim ettik." dedi.

Çelik açıklamasının devamında; "Sporcularımızın eğitimi ve becerileri her geçen gün daha yoğun şekilde artmaktadır. Bizler elimizden geldiği kadar belirli aralıklarla tüm branşlardaki sporcularımıza desteklerimizi sağlamaktayız. Umarım sporcularımız da bizleri tüm şampiyonalarda ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil ederler. Gençlik ve Spor Bakanımız başta olmak üzere Rize Valimize ve Milletvekillerimize de teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!