Advert
Advert
Advert

Çaykursporlu Milliler Endonezya yolcusu

Türkiye Rafting Milli takımı 28-30 Kasım tarihlerinde Endonezya’da düzenlenecek olan Dünya Rafting Şampiyonası’na katılacak.

Çaykursporlu Milliler Endonezya yolcusu
Çaykursporlu Milliler Endonezya yolcusu admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonuna bağlı Türkiye Rafting Milli takımı Dünya Rafting Şampiyonasına katılmak üzere Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya hareket etti. U19 Gençler ve U23 Büyükler Türkiye Rafting Milli Takımının 23 kişilik sporcu kafilesinin 8 sorucusu, Antrenörlüğünü Rıza Avcı’nın yürüttüğü Çaykurspor Kulübü Rafting takımı sporcularından oluşuyor.

Antrenör Rıza Avcı yaptığı açıklamada, “Nasıl çay denilince ilk akla Rize geliyorsa, bizlerin ve diğer kulüplerimizin başarıları sayesinde rafting denilince de ülkemizde artık Rize akla gelmektedir. Rafting bölgemizin ve ülkemizin önemli bir spor dalı haline gelmiştir. Bizlere bu yarışma öncesinde her türlü katkıyı sağlayan, kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Endonezya’dan ülkemize ve Rize’mize inşallah dünya şampiyonu olarak döneceğiz” dedi.

Türkiye Rafting Milli takımı, Endonezya’da yapılacak olan Dünya şampiyonası Rafting yarışmalarında, Rusya, İngiltere ve Slovakya takımlarıyla mücadele edecek.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

çaykurspor rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!