Advert
Advert
Advert

Sizlerin başarısı, Türkiye'nin başarısı demektir

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Merkez Fatih Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sizlerin başarısı, Türkiye'nin başarısı demektir
Sizlerin başarısı, Türkiye'nin başarısı demektir admin

Ziyareti sırasında okulda görev yapan öğretmenlerle RENK projesini değerlendiren Vali Ersin Yazıcı, "Eğitim gönül işidir. Her şey sevgi ve ilgiden geçiyor. Dolayısıyla biz öğretmenlerimize güveniyoruz. Yüreğini ortaya koyarak eğitim veren öğretmenlerimiz sayesinde ilimizin eğitimde ki başarısı çok daha iyi noktalara gelmeye başladı. Biraz daha gayret ederek başarı grafiğimizi yükseltebiliriz. Biz öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle birlikte geleceğimizden ümitliyiz" diye konuştu.

Toplantı sonrasında Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve Fatih Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim İsmailoğlu öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.

"Yaptığınız işte en iyisi olun"

Fatih Anadolu Lisesi öğrencileriyle de bir araya gelerek, başarılı olabilmenin sırlarını kendi hayat öyküsünden örnekler vererek öğrencilerle paylaşan Vali Ersin Yazıcı, ülke olarak gençlere büyük önem verildiğini aktararak, "Sizlerin başarısı Türkiye'nin başarısı demektir. Kendinizi çok iyi yetiştirmek zorundasınız. Artık günümüzde kariyer yapma konusunda diğerlerinden farklı olanlar kazanıyor. Farklı olmak diğerlerinin de aldığı bilgilerin üzerine bir şeyler koymak zorundasınız. Bunu da ders dışında kitap okuyarak yapabilirsiniz. Sizler geleceğimizin teminatısınız, çok çalışarak ülkemizi daima ileriye götürmelisiniz. İleride ne olmak istiyorsanız onun için çok çalışın. Yaptığınız işte en iyisi olun. İlerisi için mutlaka bir hedefiniz olsun. Hedefinizi büyük tutun, ümidinizi kaybetmeden olabildiğince gayret edin. İçinde bulunduğunuz ortamı çok iyi değerlendirin. Moralinizi bozmayın ve çok çalışın" dedi.

Öğrencilerle bir süre daha sohbet eden Vali Yazıcı, düzenli olarak diğer okulları da ziyaret edeceğini ve öğrencilerin kitap okuma saatine aktif olarak katılacağını söyledi.

ersin yazıcı renk projesi rize rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!