Advert
Advert
Advert

Emniyetten vatandaşlara 4 bin TL ödül

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Önlenmesine Yardımcı Olanlara 4 Bin TL ödül verileceği bildirildi.

Emniyetten vatandaşlara 4 bin TL ödül
Emniyetten vatandaşlara 4 bin TL ödül admin

Yapılan açıklama şöyle; "Terörle mücadele kanunu kapsamına giren suçların aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını sağlayan ihbarcı/yardım eden kişilere müracaatı halinde ve renk kategorileri doğrultusunda ödüllendirme yapılacaktır.

Konu İle ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce,

-Yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütlerinin üst düzey yöneticileri ve mensuplarının yakalanarak etkisiz hale getirilmesi,

-Terör eylemlerinin faillerinin ve iştirakçilerinin yakalanması,

-Muhtemel eylemlerin önlenebilmesi ve terör soruşturmalarının aydınlatılması,

-T.C. vatandaşları ile birlikte diğer ülke vatandaşlarının İHBAR ve diğer önleme faaliyetlerine katılımlarının arttırılması amacıyla hazırlanan Afiş ve Broşürler kamu kurum ve kuruluşları ile halkımızın yoğun olarak bulunduğu caddelerde asmak/dağıtmak suretiyle bilgilendirme yapılmıştır.

Rize Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde ülke güvenliğine tehdit edecek her türlü unsura karşı bilgilendirme ve önleme faaliyetleri artan kararlılıkla devam edecek olup; Vatandaşlarımızın şüphelendikleri durumlarda 140 Alo Terör İhbar Hattını aramaları önemle rica olunur."

Ayrıntılı bilgi için www.terorarananlar.pol.tr

rize rize il emniyet müdürlüğü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!